Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bepánikoltam! Ennek vajon mi lesz a vége? L
Életemben két kiszemeltem volt. Egyikkel se jött össze, nagyon érzékeny vagyok. Két-két évig nem tudtam elfelejteni, padlón voltam, sírtam. Most megismertem egy pasast, elhívott a 2.randinkra.
Bepánikoktam. Ez most éles. Nagyon szimpi, félek ha összejövünk majd szakítok, tejesen végem lesz. Az élet más területén nem vagyok ilyen érzékeny.
"Az élet más területén nem vagyok ilyen érzékeny."
Tehát a férfiak felé van ez, oké.
Félsz az elutasítástól, és traumatikusan éled meg.
Apád elfogadott téged?Első gyerek vagy?
4. Nem félek én az elutasítástól. Csak valószínű, hogy az első szerelmem nem fog örökre szólni :D
Egyedüli gyermek, miért fontos ez? Apával jó voszony.
Attól, hogy a személyid alapján felnőtt vagy, a gondolkodásod egy tinié.
Keress egy szakembert.
3. Meghallgatnám a tanácsod.
6. Mivel is érvelsz?
"félek ha összejövünk majd szakítok, "
Ezt nem értem. Miért szakítanál ha összejöttök?
Azért kérdeztem, mert nagyon sok nő szenved attól ha elsőszülött, hogy az apja fiút várt, ebből eredően beidegződik gyermekkorban egy elfogadás iránti vágy az apa felé, amit később a nő átvisz a férfiakkal való kapcsolatába, és hajlamos lesz önfeladásra, tragikusnak éli meg az elutasítást, stb., és ez rengeteg felnőtt nő párkapcsolatát mérgezi meg.
Oké, akkor menjünk rá a konkrét kérdésre.
"Ennek vajon mi lesz a vége?"
Ezt nem tudhatod előre, kénytelen vagy elfogadni, hogy valami addig tart, ameddig tart.Ezért elvenni magadtól a lehetőséget valami csodálatos dolognak a megtapasztalására nem éri meg.
Azt tudod csinálni, hogy változtatsz a gondolkodásmódodon.
Egy párkapcsolat nem pusztán örömforrás.Hanem nagyon komoly felelősség, és munka is.Minden kapcsolat tükröt tart elénk, amiben megláthatjuk magunkat, a gyengeségeinket, hogy hol érdemes fejlődnünk.Bár még a kapcsolat el sem kezdődött, de már rávilágított egy nagyon komoly meghaladni való dolgodra, amin keresztül gátolod magadban a boldogság érzését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!