Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bepánikoltam! Ennek vajon mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bepánikoltam! Ennek vajon mi lesz a vége? L

Figyelt kérdés

Életemben két kiszemeltem volt. Egyikkel se jött össze, nagyon érzékeny vagyok. Két-két évig nem tudtam elfelejteni, padlón voltam, sírtam. Most megismertem egy pasast, elhívott a 2.randinkra.

Bepánikoktam. Ez most éles. Nagyon szimpi, félek ha összejövünk majd szakítok, tejesen végem lesz. Az élet más területén nem vagyok ilyen érzékeny.

2018. aug. 7. 12:42
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
23 vagyok
2018. aug. 7. 12:43
 2/17 anonim ***** válasza:
ne erre gondolj! élvezd a helyzetet!
2018. aug. 7. 12:46
 3/17 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, vedd lazán. Ha kell tanács, ami segít, írj privit.
2018. aug. 7. 12:50
 4/17 anonim ***** válasza:

"Az élet más területén nem vagyok ilyen érzékeny."

Tehát a férfiak felé van ez, oké.

Félsz az elutasítástól, és traumatikusan éled meg.

Apád elfogadott téged?Első gyerek vagy?

2018. aug. 7. 12:52
 5/17 A kérdező kommentje:

4. Nem félek én az elutasítástól. Csak valószínű, hogy az első szerelmem nem fog örökre szólni :D

Egyedüli gyermek, miért fontos ez? Apával jó voszony.

2018. aug. 7. 12:55
 6/17 anonim ***** válasza:
54%

Attól, hogy a személyid alapján felnőtt vagy, a gondolkodásod egy tinié.

Keress egy szakembert.

2018. aug. 7. 13:00
 7/17 A kérdező kommentje:

3. Meghallgatnám a tanácsod.

6. Mivel is érvelsz?

2018. aug. 7. 13:01
 8/17 anonim ***** válasza:

"félek ha összejövünk majd szakítok, "

Ezt nem értem. Miért szakítanál ha összejöttök?

2018. aug. 7. 13:01
 9/17 anonim ***** válasza:

Azért kérdeztem, mert nagyon sok nő szenved attól ha elsőszülött, hogy az apja fiút várt, ebből eredően beidegződik gyermekkorban egy elfogadás iránti vágy az apa felé, amit később a nő átvisz a férfiakkal való kapcsolatába, és hajlamos lesz önfeladásra, tragikusnak éli meg az elutasítást, stb., és ez rengeteg felnőtt nő párkapcsolatát mérgezi meg.

Oké, akkor menjünk rá a konkrét kérdésre.

"Ennek vajon mi lesz a vége?"

Ezt nem tudhatod előre, kénytelen vagy elfogadni, hogy valami addig tart, ameddig tart.Ezért elvenni magadtól a lehetőséget valami csodálatos dolognak a megtapasztalására nem éri meg.

Azt tudod csinálni, hogy változtatsz a gondolkodásmódodon.

Egy párkapcsolat nem pusztán örömforrás.Hanem nagyon komoly felelősség, és munka is.Minden kapcsolat tükröt tart elénk, amiben megláthatjuk magunkat, a gyengeségeinket, hogy hol érdemes fejlődnünk.Bár még a kapcsolat el sem kezdődött, de már rávilágított egy nagyon komoly meghaladni való dolgodra, amin keresztül gátolod magadban a boldogság érzését.

2018. aug. 7. 13:05
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Érvelni? Olvasd el saját magad. Mint egy 14-16 éves csajnak, olyan félelmeid vannak.
2018. aug. 7. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!