Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bepánikoltam! Ennek vajon mi lesz a vége? L
Életemben két kiszemeltem volt. Egyikkel se jött össze, nagyon érzékeny vagyok. Két-két évig nem tudtam elfelejteni, padlón voltam, sírtam. Most megismertem egy pasast, elhívott a 2.randinkra.
Bepánikoktam. Ez most éles. Nagyon szimpi, félek ha összejövünk majd szakítok, tejesen végem lesz. Az élet más területén nem vagyok ilyen érzékeny.
9. Ezzel én is tisztában vagyok. Akkor nem lehet nekem segíteni.
10. Most melyikre? Hogy szakítok? Igen, tudod nagyon ritka az ha valakinek az első kapcsolata lesz egy életen át.
23 vagy. megsúgom, még rengeteg párkapcsolati válságban lesz részed.
szedd össze magad.
Ezzel a hozzáállással semmibe se kezdj bele, mert semmi értelme. Mi lesz ha...? Kit érdekel? Ha semmit nem teszel, nem lesz semmi. Nem lesz csalódás, de párkapcsolat sem. Megkíméled magad mindentől, de üres is lesz az életed. Ha ez kell, visszakozz, de aztán ne sírjál, hogy jajj, de üres az életed!
Kockázat nélkül sosincs boldogság, jobb ha megtanulod!
Volt két kiszemelted. Tettél is érte, hogy legyen valami, vagy vártad a csodát? Ha csak a csodát vártad, talán ezúttal tenni is kéne valamit. Ha meg tettél... hát a férfiakat is éri visszautasítás. Majd rájössz, ha nem egy 13 éves érzelmi szintjén állsz majd, hogy ebben a kérdéskörben nincs olyan, hogy egyből, sérülés nélkül beleugrasz a boldogságba és hopp, meg is van. Lehet, hogy nem lesz hosszútávú, lehet, hogy az lesz, de ha az esélyt sem adod meg a dolognak ,biztos, hogy SEMMILYEN nem lesz. :)
Ezt a "valószínűleg úgy se ő lesz életem szerelme", ezt a szlogent a tinédzserekre szokták mondani, mivel ők még teljesen olyan szinten fiatalok, hogy azt se tudják mit hoz kb a másnap. Tehát nem tudják még mik is a pontos elképzeléseik, csak mennek előre a fejük után.
Tehát ezért van az, hogy egy 14 évtől kb 20-22 éves korig nem valószínű, hogy maradandó lesz.
Persze egy felnőtté sem lesz 100%-os, de azért itt már nagyobb az esélye. Máshogy látják a világot.
Ha te pl kalandozni akarsz, akkor tuti nem fogsz megállni az elsőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!