Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szombaton lenne randim egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szombaton lenne randim egy nővel. Bepánikoltam! Lemondjam?

Figyelt kérdés
Neten nézegettem a témába.De nem tudom őssze szedni a gondolataim.Nem tudom mit mondjak majd neki.Vagy mit kéne tennem.Nem szoktam randizni,félek az ilyen helyzetektől.Lehet fel kène adnom?Attól félek beégek.Már most görcsbe van a gyomrom.f
2018. jan. 25. 19:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj. Majd kellemesen elbeszélgettek. Beszélhetsz bármiről, ha pedig feldob egy témát, kövesd a fonalat.
2018. jan. 25. 19:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne félj. Mindig van téma, ami adja magát.

Ha lemondod, akkor a következőt is le fogod mondani, az azt követőt is, legyél inkább bátor.

2018. jan. 25. 19:30
 3/10 A kérdező kommentje:

Fogalmam sincs az egész randizásról. :(

El nem tudom képzelni miről beszéljek.

2018. jan. 25. 19:35
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Jesszus, mitől félsz? Ugyanolyan ember, mint te. Már kapásból jöhet a téma, ha megérkeztek, hogy mivel utaztatok, volt-e valami gáz az odajutás során, hogy telt az út stb? Megdicséred szépen, mennyire csinos, ha tetszik. Rákérdezhetsz arra is, hogy miképpen öltözködik randikra, általában hétköznapokon, alkalmakkor. Beszélhettek arról, hogy ki mit tapasztalt a netes ismerkedés során, vicces/gáz randisztorik, ki mit keres/szeretne, mik a tervek ilyen téren. Jöhetnek ezután azok a témák is, hogy mivel foglalkoztok, mit szerettek csinálni szabadidőtökben, mi mozgat meg titeket, mi jellemez a leginkább. Kedvenc tevékenységeket, ha beszélitek, jöhetnek a könyvek, filmek, zenék is, már ezekről órákig el lehet dumálni. Bár ezek sablonosabb kérdések itt, de én rákérdezek a filmekre, zenékre, könyvekre, mert ha nagyon mást szeretünk, az nálam kuka. Az a lényeg, hogy hagyd beszélni a nőt, imádják. :D Ha mondd valamit, kérdezz vissza, de ne eldöntendő kérdéssel, hanem kifejtős választ kelljen adnia rá. Mit gondolsz, hogy látod, mit érzel, miképp vélekedsz, miért így, miért úgy gondolod stb. kezdetű mondatokkal.
2018. jan. 25. 19:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2018. jan. 25. 19:37
 6/10 Diavolino44 ***** válasza:
70%

Le ne mond mert oda megyek!!! :D

Ha nem szoktal randizni, akkor szerinted nem lenne jo alkalom gyakorlni, pl most szombaton?

Izgulsz, semmi gond, mond el neki az elejen. Ezerszer jobban fogja ertekelni, hogy oszinte vagy, minthogy az jarjon a fejebe ez a srac bena, mit csinalok en rosszul. Hidd el segiteni fog!

En sokat randizok, s bena vagyok benne, de mar az elejen elmondom, s a randik jol szoktak elsulni.

Beszelj akarmirol, ami nem negativ, s maris jobb vagy mint a sracok fele akikkel randizni volt.

Ha bena vagy a verbalis kommunikacioban, mert izgulsz, akkor a non-verbalison legyen a hangsuly. Pl. Fogd meg a kezet.

Ezen az oldalon eleg durvan elzarkoznak a fizikalitastol, de meg ezek a csajok se veszik rossz neven, ha az elso randin kezen fogva setaltok, vagy simogatod a kezfejet.

S megegyszer, menj el, mi a legrosszabb ami tortenhet? Lesz egy sztori az eletedbe amit meselhetsz akar a kovetkezo randik alkalmaval, a “meselj a legrosszabb randikrol temaban”. Csak nyerhetsz ha elmesz.

2018. jan. 25. 19:51
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem jut eszembe semmi amiről beszélhetnék.

Beégni nem akarok.Egy ujjabb kudarcnak élném meg.

2018. jan. 25. 20:22
 8/10 anonim ***** válasza:
És akkor mi van? Nincs még egy olyan ember, akinek csak egy kudarca volt.Csak annyi különbséggel, hogy volt egy kitűzött céljuk, és addig próbálták amíg összejött. Gyáva ember módszere az, amelyik szavát adja valamire, aztán utolsó percen kihátrál alóla. Nem akasztani mész, semmi bajod nem lesz. Elmentek beszélgettek. Aztán kiderül, hogy találtok egymáshoz vagy sem. De igazából a tanácsok nem érnek semmit, ha a fejedben nem döntöd el, hogy mit akarsz.
2018. jan. 25. 20:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Felnőtt párkapcsolati téma!
2018. jan. 25. 21:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát ja, hogy hány éves, arra nem írt semmit. 17-nek.tippelem.
2018. jan. 26. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!