Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondjam vagy ne?
A történet röviden:
kb. egy hónapja megismertem egy férfit aki elég messze lakik, de rokonokat látogat a héten így most találkozhatnánk. (meg is beszéltünk egy randit)
Viszont közben megismerkedtem egy másik férfival élőben, akivel jól kijövünk, és közel is lakik, tehát reális alapja is lenne a kapcsolatnak... párszor találkoztunk, de nem történt (egyelőre) semmi, még kézfogás sem. De úgy néz ki komolyan gondolja a dolgot (kérdezgetett a szüleimről, stb...)
Szerintetek tisztességtelen lenne elmenni így az első sráccal randira? Én annak érzem mert gyűlölöm a kettős játékokat, viszont azt is hogy neki esélyt se adjak.
Ti mit tennétek?
Azt írtad a közelivel jól kijöttök.A másik messze van, távkapcsolatot akarsz?Ritkán lesz jó vége, én hanyagolnám amíg bele nem éli magát.
Szerintem a közelit válaszd és ne randizz duplán.
Ha már felmerül benned egy ilyen kérdés, akkor az azt jelenti, hogy nem szeretnéd igazán. Ez esetben szerintem mondd le, mert lehet, hogy erőltetett lesz a dolog.
Mondd el neki, hogy megismertél valaki mást, ez a legtisztább.
Én mennék a 2.al randizni. Ha egy pasi csak azért jön, mert épp arra van dolga (amúgy nem jött volna, ha nem megy rokonlátogatásra?)
Egyáltalán nem lenne tisztességtelen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!