Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lemondjam vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondjam vagy ne?

Figyelt kérdés

A történet röviden:

kb. egy hónapja megismertem egy férfit aki elég messze lakik, de rokonokat látogat a héten így most találkozhatnánk. (meg is beszéltünk egy randit)

Viszont közben megismerkedtem egy másik férfival élőben, akivel jól kijövünk, és közel is lakik, tehát reális alapja is lenne a kapcsolatnak... párszor találkoztunk, de nem történt (egyelőre) semmi, még kézfogás sem. De úgy néz ki komolyan gondolja a dolgot (kérdezgetett a szüleimről, stb...)

Szerintetek tisztességtelen lenne elmenni így az első sráccal randira? Én annak érzem mert gyűlölöm a kettős játékokat, viszont azt is hogy neki esélyt se adjak.

Ti mit tennétek?

2015. júl. 19. 23:05
 1/8 anonim ***** válasza:
én találkoznék vele. egy randi még nem ígéret semmire.
2015. júl. 19. 23:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is elmennék vele. Még az is lehet hogy nem lesz szimpi, vagy te nem leszel neki.
2015. júl. 19. 23:39
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
hívd el egy kártyapartira mindegyiket, hátha valami jó kis orgia kikerekedik belőle.
2015. júl. 19. 23:42
 4/8 Interferencia ***** válasza:
Egy randi még nem a világ, ha a másikkal is kb. itt tartasz. De utána azért már dönts.
2015. júl. 20. 00:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Azt írtad a közelivel jól kijöttök.A másik messze van, távkapcsolatot akarsz?Ritkán lesz jó vége, én hanyagolnám amíg bele nem éli magát.

Szerintem a közelit válaszd és ne randizz duplán.

2015. júl. 20. 00:23
 6/8 Fish1 ***** válasza:

Ha már felmerül benned egy ilyen kérdés, akkor az azt jelenti, hogy nem szeretnéd igazán. Ez esetben szerintem mondd le, mert lehet, hogy erőltetett lesz a dolog.

Mondd el neki, hogy megismertél valaki mást, ez a legtisztább.

2015. júl. 20. 00:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Én mennék a 2.al randizni. Ha egy pasi csak azért jön, mert épp arra van dolga (amúgy nem jött volna, ha nem megy rokonlátogatásra?)

Egyáltalán nem lenne tisztességtelen...

2015. júl. 20. 08:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. júl. 20. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!