Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam le a szombati programomat miatta? Mi lenne a jobb taktika a részemről?
A gondom az, hogy randizgatunk egy sráccal két hete és nagyon tetszik nekem. Sokat gondolok rá, mindig várom a hétvégét, hogy láthassam, mert csak akkor tudunk, akkor is csak egy estére még. Mindketten elég sokat dolgozunk, annyira nem is lakunk közel (kb 40 perc az út).
Eddig mindig simán ment a randevús napunk egyeztetése, mindketten szabadok voltunk péntekenként. Most viszont azt mondta neki csak a szombat jó, nekem a péntek lenne csak (vasárrnap egyikünknek sem). Szombaton Halloween Party-ra mennék a baraátnőimmel, de belőlük is a fele már lemondta. Kíváncsi lennék a bulira is, de ezerszer többet jelentene nekem vele lenni.
De ha attól el is tekintünk mit súg a szivem... mit gondoltok mi lenne a jobb taktika? Tudja, hogy abba a buliba készülök, ha lemondom lehet, hogy túl elérhetőnek tűnök majd. Ha pedig azt írom akkor ne találkozzunk, belefájdul a szivecském és egész jövő héten a jövő hétvégét várom majd.
Fiúk, lányok mi a véleményetek?!
24L
Nem kell taktikázni. Találkozz vele, ha szeretsz vele lenni.
23F
Tudom milyen, ha valaki nagyon tetszik, én is szinte az illető karjaiba ugornék. De mégis, mint külső szemlélő azt tanácsolnám neked, hogy oda menj, ahova már elígérkeztél. Taplóság lenne lemondani a bulit egyetlen egy ember miatt. Ha meg igazán tetszel a srácnak, akkor majd biztos fog más lehetőséget is találni, hogy találkozzatok. A barátaidat soha ne hanyagold el egyetlen pasi kedvéért, akit még nem is annyira ismersz.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!