Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lemondjam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lemondjam a találkánkat?

Figyelt kérdés

Pénteken találkozom egy lánnyal és elvileg szexelni fogunk, de én kezdek betojni. Eddig még soha nem találkoztunk személyesen, de azt mondja, hogy annyira szeretne velem találkozni és el akarja venni a szüzességem. Én utazom hozzájuk péntek reggel és vasárnap reggel jövök vissza. Egy sima találkozástól nem lennék berosálva, de így, hogy ő szexelni is akar így másabb a téma. Azt nem mondta hol akarja, csak hogy fogunk. Náluk én frusztrálva érezném magamat szerintem. A kocsimban nem akarnám. Meg szerintetek vigyek neki valamit? Ha igen mit?

19F, 19L

2012. ápr. 5. 02:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ne mondd le!

Igen, vigyél gumit!!

2012. ápr. 5. 02:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem ez gyanús lenne. Nem is ismered a való életben, de szexelni akar... Mi van, ha kiderül ott, hogy szivatás az egész, vagy ronda, ilyesmi? :D
2012. ápr. 5. 02:37
 3/11 A kérdező kommentje:
Rondának nem ronda. Láttam facebookon és webcamozunk naphosszat, úgyhogy azzal nem lesz gond. És először egy plázában találkozunk, onnan megyünk majd hozzájuk. Én inkább attól félek, hogy ő hogy képzeli el a szexet, meg hogy hol.
2012. ápr. 5. 02:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Volt már nekem is ilyen találkám,előre megbeszéltünk mindent.Aztán a való életben olyan ellenszenves volt,és taszított,hogy kb.10percig bírtam a társaságában...:D Úgyhogy utazhatott haza szépen:)Túlélő csomagot vigyél magaddal.
2012. ápr. 5. 02:50
 5/11 A kérdező kommentje:
Az ellenszenvest és, hogy taszított a külsejére érted vagy a viselkedésére?
2012. ápr. 5. 02:59
 6/11 anonim ***** válasza:
A külsejét láttam én is képen,stb,hanem a viselkedése rémített meg:)Olyan volt mint egy csendes őrült,vagy nem tudom,volt valami a nézésében,amitől a hideg kirázott,pedig tök jól elbeszélgettünk telefonon előtte,de élőben..Élőben mindig minden más,fontos hogy milyen a kisugárzása.Persze volt olyan talim is,ahol minden passzolt.Lutri:)Bár hirtelen ennyi időre,első alkalommal nem mennék sehova.Elég lett volna 1éjszaka is szerintem.
2012. ápr. 5. 03:04
 7/11 A kérdező kommentje:
Először úgyis egy plázában találkozunk, azután megyünk csak hozzájuk. Ha ott szimpatikus én maradok. Meg kocsival megyek akármikor le tudok lépni, ha lenne valami.
2012. ápr. 5. 03:06
 8/11 anonim ***** válasza:
ez FAKE ilyen nincs!!!!
2012. ápr. 5. 07:14
 9/11 anonim ***** válasza:
kerdezd meg tole. miert mindket kerdezel? es en mar voltam ugy hogy egy lany neten ismert meg, eloszor taliztunk es lefekudt velem. szuk volt es aranylagosan szep. sokat gondolok azota is arra az esetre! szoval en szamomra hiheto a beszamolo mivel jartam mar igy.
2012. ápr. 5. 08:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Gumit vigyél mindenképp mert gyanús nekem a csaj. :) Lehet mindenkivel ezt csinálja és kitudja mit kapsz el tőle ha nincs rajtad gumi. :) Na meg vigyázz az értékeidre is, pénztárca, telefon, óra... :)
2012. ápr. 5. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!