Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Péntekre kaptam időpontot a nőgyógyászhoz, de megjött a menstruációm, lemondjam ha nem múlik el?
Nem is esemény utániról van szó.
Amúgy meg a rendes orvosok meg is vizsgálnak előtte én úgy tudom! Ezért kérdeztem...
Páromnak csináltak, de neki is úgy hogy megemlítették nem kötelező, de hüvely kenetet nem vettek le ... most akkor mi van?
Egyáltalán mi a francnak jössz ide kérdezni, ha ilyen fene jól tudsz mindent?
Kereső használata meg luxus?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Kérdező:
Fog. gátló felírásakor a standard vizsgálat NEM hüvelyi, hanem vérből történik. Pl. májfunkció, ha nagyon alapos (vagy magán) az orvos akkor még egy pár többé-kevésbé felesleges dolgot lehet méretni.
Az biztos, hogy a lábad között nincs mit nézzen ebből a szempontból, úgyhogy menj nyugodtan.
Maradjunk annyiban, hogy hüvelyi vizsgálatot több orvos végez, mint ahányan vérképet kérnek.
Igen, kérdező, ha tabit akarsz iratni (és ez az első alkalom), akkor mondd le az időpontot. Ha már régebb óta szeded, akkor vizsgálat nélkül felírja, akkor elmehetsz. De ebben az esetben a házidoki is felírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!