Ma van a menstruációm utolsó napja, de ma van időpontom nőgyógyászhoz. Elmenjek?
Figyelt kérdés
2 ok miatt szeretnék menni:
-pecsételő vérzés
-a mellbimbóm körüli szőrnövekedés miatt
Mit tegyek? Nagyon kevés vér jön, tisztasági betét elég.
2011. júl. 22. 09:38
1/12 anonim válasza:
A mellbimbód körüli szőr mentruációtól független. Szedd ki csipesszel.
Szerintem az utolsó napon már nyugodtan elmehetsz, legföljebb szólsz, hogy nem múlt még el teljesen a vérzés. Látott már ilyet, ne aggódj. ;)
Előtte rakj be új tisztaságit, és ha teheted, mielőtt mész a dokihoz, zuhanyozz is.
2/12 anonim válasza:
Hát én nem mennék. Ne úgy vizsgálgasson már,hogy közben vérzek.
Barátnőmet pl. akkor meg sem vizsgálta a doki!
3/12 A kérdező kommentje:
De ez már tényleg csak a leges legutolsó nap. Múlthét szombaton jött meg. Ajj, nem tudom, de lassan el kéne indulnom
2011. júl. 22. 09:56
4/12 anonim válasza:
Nyugodtan menj el. Látott már ilyet, nem te leszel az első.
5/12 A kérdező kommentje:
Am meg, lehet, h tnap este jött az a pici vér. Ma már másodszorra voltam wc-n és nem jött semmi.
A szőrnövekedést akk el se mondjam?
2011. júl. 22. 09:59
6/12 anonim válasza:
Én is voltam már így vizsgálaton, és meg ultrahangozott és hát ugye kicsit véres lett a készülék, de csak kérdezte hogy mikor menstruáltam, mondtam hogy most járok a vége fele. Nyugodtan menjél el, fel vannak erre készülve. A mellbimbóm körül nekem is nő szőr kiszedem és kész, ilyenért ne zaklasd semmit nem fog rá mondani, csak hogy természetes.
7/12 anonim válasza:
Nyugodtan elmehetsz, én előtte irrigálnék egyet, hogy nem legyen ott pangó vér, így lehet, hogy nem is fog az egészből érzékelni semmit.
8/12 anonim válasza:
Menj el, mert kitudja mikor kapnál legközelebb időpontot! A menstruáció miatt ne aggódj, látott ő már ennél rosszabbat is.
9/12 anonim válasza:
Akkor a szőr normális a mellbimbó körül? Ezen már én is gondolkoztam, mert nagyon zavar.
10/12 anonim válasza:
Nekem is van szőr a mellbimbóm körül, csipesszel szoktam kiszedegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!