Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek vagy lemondjam?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel alakulóban van egy kapcsolatom. Elhívott holnap, hogy menjek velük szánkózni. Bátyámat és barátnőjét is hívta, de nagy valószínűséggel nem tudnak jönni :S Mivel a többieket nem ismerem, így nem szeretnék elmenni. Eléggé zavarban lennék a fiú miatt, meg főleg azért, mert csupa idegenekkel lennék körülvéve. Szóval Ti mit tennétek a helyemben? Ha lemondanám, remélem nem venné elutasításnak. A gond még az, hogy tartok attól, hogy én 19 éves vagyok, ők meg 21 és 23 közöttiek...2012. febr. 6. 18:56
1/5 anonim válasza:
mond el a srácnak h ezért meg ezért nem szeretnél menni.:)
esetleg ajánlj fel egy randit (ahol csak ti ketten vagytok)
2/5 anonim válasza:
Menj el, jól fogod magad érezni, megértem, hogy nehéz, mert én is ilyen vagyok, és ezzel szoktam magam nyugtatgatni. Mi történne a legrosszabb esetben? :)
4/5 anonim válasza:
Figyelj, előbb-utóbb az ember az életében olyan helyzetben találja magát, amikor olyan közösségbe kerül, akiket nem ismer. Gondolok itt pl. továbbtanulásnál, főleg, ha másik városba megy vagy akár a munkahelyre. Persze mindig arra gondol az ember, hogy zavarban lesz vagy valami, de hát ott lesz a srác, csak erre gondolj! Sőt, örülj, hogy ő felvállal téged a barátai, haverjai előtt is.
Ha viszont nagyon nem szeretnéd, akkor mond meg neki, hogy félsz az idegen társaságtól, szóval inkább szeretnél vele kettesben lenni valahol. Mindenképp ajánlj valami mást, úgy nem fog elutasításnak hatni!
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!!!
2012. febr. 6. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!