Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek pszichológushoz? Az segítene feldolgozni a szerelmet?
Figyelt kérdés
Kb. 1 éve teljesen szerelemes vagyok egy csaj. 3 hónappal ezelőttig esélyem sem volt nála, de aztán egy bulinak hála csókolóztunk és megismerkedtünk "rendesen". Nem jöttünk össze de én teljesen beleestem. Nagyon nehezen viselem. Éjszakánként nem alszom miatta ezért napközbe koffeinen élek, ami a szívemnek nem tesz jót. Érzem mert szokott fájni. Emeltem a cigi adagomat és folyton feszült vagyok. Mit tegyek?2011. dec. 13. 17:23
1/5 anonim válasza:
Mi tart vissza attól, hogy összejöjj vele?
2/5 anonim válasza:
Hány éves vagy ? a fewléböl 17 nek látlak a kérdésnek, a másik feléból minimum 30 nak :) , ha 17 vagy hajts rá, és bizz benne hogy összejön, ha 30 menj pszihomókushoz, mert nem gondolkozol normi módon
3/5 A kérdező kommentje:
18 vok. Az h összejöjjünk esélytelen sajnos. Én csak szeretnék tovább lépni, de nem megy:S
2011. dec. 13. 17:35
4/5 anonim válasza:
Beszéld meg vele! Ha egyértelműen üres járat, akkor fel kell tudnod dolgozni, hogy mást kell keresni. Ha egyedül és baráti segítséggel nem megy, menj pszichológushoz, bár nem ok értelmét látom, meg drága is. Vagy sajnáltathatod magadat, ha ez esik jól! Sajnálatból nem fog veled járni senki!
5/5 menta34 válasza:
Szerintem ne menj pszihomókushoz, mert ha nincs semmi bajod is beléd fog magyarázni valamit, ami újabb öngól lesz az önbizalmadnak...
Rendben kéne tenni az életritmusod, aludni, nem koffeinen élni és nem cigizni. Elmehetnél futni, úszni, bringázni este és ha nem ezer a vérnyomásod az előtte megevett koffein tablettáktól akkor hátha jobban alszol, ha jobban alszol másnap jobban leszel stb. És közben haverok, buli, fanta. A csajt meg felejtsd el ha reménytelen, van másik sokmillió, hidd el, tuti, hogy nem ő az igazi! Az igazi szeretni fog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!