Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek? Ne menjek?

Figyelt kérdés

Röviden:

2 éve nem lovagoltam (perverzek... LOVON!). Egyik barátom elintézte, hogy mehessek lovagolni a náluk lévő farmra. Ez a nap lenne, mikor végre mehetnék. A párom dolgozik és kijelentette, hogy szeretne ő is jönni. Ok. Erra ma hív, hogy nem tud mégse jönni, mert fáradt lesz munka után. (hozzáteszem este találkozunk a barátainkkal...oda el tud menni) és, hogy várjak még pár hetet (januárban kevesebbet kell dolgoznia) és menjünk el együtt a farmra.

A kérdés: ti várnátok rá vagy elmennétek?

2011. dec. 4. 11:31
 1/4 A kérdező kommentje:
Van egy csöppnyi gyanum arra egyébként, hogy azért akar eljönni a farmra, hogy megismerkedjen a sráccal aki elintézte a lovaglást...
2011. dec. 4. 11:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi az a ló?o.O
2011. dec. 4. 11:32
 3/4 A kérdező kommentje:
-.-' köszönöm az értékes hozzászólást :)
2011. dec. 4. 11:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem, mint férfinak elsőnek az jön le, hogy a barátod nem szeretné, hogy egyedül menj, mert talán egy kicsit féltékeny arra a srácra.

Ez teljesen természetes, mert engem is zavarna, ha barátnőmnek elintézné egy ismeretlen férfi azt, hogy elmehessen lovagolni.

Egyedül nem szívesen engedném el... kivéve ha egyedül szeretne mindenképpen menni.

Én mondjuk a helyedben azt csinálnám, hogy elmennék és jól érezném magam. Barátod meg, ha tényleg érdekli, hogy hova mész és ő is menni akar, akkor kibír 2-3 órát még ha fáradt is (én is elszoktam menni párommal ide-oda még ha nincs kedvem vagy szét vagyok csúszva a sok meló miatt teljesen, akkor is)

Remélem tudtam valamit segíteni! :)

22/F

2011. dec. 4. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!