Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek, vagy ne menjek, ez itt a kérdés?
Szóval.
Van egy lány barátom ismerem már 6 éve. Annak van egy párja, a párját is ismerem, jóban vagyunk, de részemről csak azért h a csajszival ne keljen megszakítani a kapcsolatot. Hogy néha lássuk egymást h eldumáljunk, meg h jól van e a másik.
Na most! Most szült 5 hete. Szeretné ha elmennék és meglátogatnám őket. De mondta h a párja "sajnos" otthon lesz.
És nekem semmi de semmi kedvem elmenni most hozzájuk így h a srác otthon van. Soxor fárasztó, és hát mint mondtam csak elviselem és megjátszom h hűűű de nagy haver vagyok.
Beszéltük, hogy jó lenne már összefutni. És mondtam h elmennék hozzá jövőhéten.
De ma kiderült h a srác otthon van....
Szóval elmenjek és szenvedjek egy órát, és jópofizzak egy sort, vagy menjek akkor mikor nincs otthon. Mert a lány is szeretne többmindenről beszélni amiről a pasija előtt nem fog. Mert amolyan lelkitárs is vagyok.
Amugy van barátnőm. És tényleg csak barátok vagyunk a lánnyal...
Tyűűű hosszú lett sorry!
28/f
köszönöm! :)
Tényleg nincs semmi kötünk meg mondom most szülte meg gyermekét....a pasija meg bír engem de én kib@szottul nem bírom őt, csak színjáték.
érzem h a lány sok mindenről szeretne beszélni de így tutira ő sem fog....csak meg lett ígérve meg beszélve h megyek és megnézem a babáját, meg stb....de így faccomnak sincs most kedve.
Háát hallgatni fogok rátok, szerintem megmondom a frankót h akkor most nem, mert így nincs kedvem.
Na megmondtam!
Hát basszus természetesen félreértette!
Azt hiszi már, hogy k*rvára nem is akarom látni őket, mert h babája van.
És persze azt is megkérdezte, "mi bajod a pasimmal?"
Az a f@sz régen akkor is megütötte őt, nem egyszer mikor már terhes volt. Kiabáltak egymással, Csapdostak mindent a földre, sok vita volt, és soxor adott a csaj pofont a pasinak, a pasi meg 2x is visszaadta persze erősebben!
Ezt is szívesen elmondanám....És lehet el is kéne, csak próbálom nem felidegesíteni még én is h most babája van.
Mit gondoltok ezt elmondjam?
És mit gondoltok arról h ők ilyenek ?
Hát ha kitart egy ilyen mellett, akkor:
A) hülye
B) szereti és hülye :P
De ettől függetlenül ne mond el neki szerintem. Jobb nem kimondani, mert ha fontos neki a tag, akkor nagyon rosszul fog neki esni, és megértés helyett inkább ki fog akadni.
Szeritem.
Szóval max annyit mondj, h neked nem szimpatikus vagy h alapból elriaszt a tag, én mindig ezt mondom ilyen vagy hasonló helyezetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!