Elmenjek vagy ne menjek?
Figyelt kérdés
Sajnos potn ma jött meg, mikor randim lenne egy fiúval.
tnap este pontosítpottuk hol mikor találkozunk, most nemtudom mitcsináljak lemondjam-e mert nekem ilyenkor szörnyen görcsölni szokott a hasam ugy h sokszor a nadrágom sem tudom felhúzni.Találjak ki valamit és mondjam le,vagy legyek őszinte? vagy menjek el így? bár tudom h így nem lenne sikeres a dolog:S
HELP!
2010. júl. 30. 08:36
1/3 anonim válasza:
En a helyedben bevennek egy dupla adag gorcsoldot es elmennek, de figyelmeztetnem, hogy nagyon faj a fejem, gyogyszert is bevettem, szal nem vagyok jo formaban, de majd egy masik alkalommal, ha majd jobban leszek, szivesen talalkoznek vele megint es akkor lehet egy normalis randink. Szerintem ha ezt a talalkozot lemondod, azt fogja gondolni, hogy csak hulyited, vagy hogy nem mered neki nyiltan megmondani, hogy nem akarsz tole semmit.
2/3 anonim válasza:
Azt semmiképen nem mondanám hogy: "Bocsi, de épp menstruálok. Majd máskor...jó?"
:D
3/3 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy KI NE HAGYD, CSAK EZÉRT.Vegyél be AlgoFlex M*-et és menj el a randira.Én nem hagynám ki emiatt a randit.(persze csak ha szeretem):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!