Mit csináljak? Elmenjek? Ne menjek? Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
mennék szombaton kaméleonba (BP-i szórakozó hely), de félek hogy nem engednek be, mert haloweenkor se engedtek be, mert csak 15 vok..
de.. haverjaim járnak és ezt leszámítva őket mindíg beengedték, és szombaton is mennek.. de elviszik egy olyan haverjuk személyijét, aki megvan 16.. mondták hogy szerezzek egyet énis és menjek..
de nem akarok megint csalódni, hogy jöhessek haza.. mit mondotok?
2009. nov. 10. 19:10
1/6 anonim válasza:
Menj be kézenfogva egy idős férfival, senki nem fogja megkérdezni mennyi idős vagy! Az idős 20 feletti és kinéz is annak!
2/6 A kérdező kommentje:
hihi fiu vok és ... nem szeretnék kézen fogva fiúkkal menni... :DD
2009. nov. 10. 19:41
3/6 anonim válasza:
akkor is. :D akkor főleg nem kérdezik XD
akkor menj be egy csajjal. :D ennyi :D
4/6 A kérdező kommentje:
de nem ismerek olyan csajt, aki 20 fölött van és jön(ne) is..
2009. nov. 10. 20:06
6/6 anonim válasza:
előző vagyok...
na. nekem még régebben volt egy osztálytársam, és amikor nem voltunk 18ak, úgy hozta ki a sört, hogy amikor megkérdezték tőle h nagykorú-e, akkor mondta hogy nem ellenőr :D nem tudom ez segít-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!