Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek a koncertre?
Kb 2 hónapja nem beszélek egy férfival(26). Az utolsó találkozásunknál elmondtam neki, h szeretem, ő végül is "korrekt volt" elmondta, h nem tudja viszonozni. Úgy gondoltam, h rendben elfogadom, lépjünk túl rajta, de bántott, h utána nem keresett, mondjuk, h épségben hazaértem-e, vagy h írt vna egy smst Karácsonyra.
Hazudnék, ha azt mondanám, h az érzéseim koptak. Viszont egyre több ellenszenvet táplálok felé, újra gondolok dolgokat és rájövök, h mennyire kihasznált...Bánt a dolog.
Napokban gondolkodtam, h el kéne menni egy koncertre, láttam a reklámját stb. szeretem is az együttes zenéjét, koncertre is évi 2-3szor megyek.
DE!!! Most megtudtam, h ő is ott lesz. Vmi csajokkal megy,akkor arra gondoltam, h oks inkább dobom a dolgot. De most meg hívott egy barátnőm.
És nem is tudom. Félek, h mi lenne ha meglátnám, vagy ha ő meg látna. Lehet kellemetlen lenne. Sztetek?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!