Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek elmenjek Lady...

Szerintetek elmenjek Lady Gaga koncertre?

Figyelt kérdés
15/L
2010. ápr. 28. 20:34
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Minek? H meghalgasd a jó kis playblack- jét? vagy a sök estére tök részeg, rádindulós alkohoisák érdekelnek? Szerintem ne menny el... De persze ha nagyon szereted akk Te tudod ... :D
2010. ápr. 28. 20:43
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
Ha van pénzed rá, és szüleid elengednek akkor ne hagyd ki :P ez nem minennapi alkalom lesz hogy Gaga ide jön ^^
2010. ápr. 28. 20:55
 3/10 anonim ***** válasza:
28%
ne menj el támogasd inkább a hazai sokkal jobb művészeket.Gagának már összejött az élet. Hidd el csomó jobb zene van csak meg kell keresni. Gaga nagyon kommersz :S
2010. ápr. 29. 00:53
 4/10 anonim ***** válasza:
En tuti elmennek.
2010. ápr. 29. 01:07
 5/10 anonim ***** válasza:

1, Ezt mért vadidegenektől kérdezed, sztem neked kellene tisztában lenned azzal, h bírod-e annyira a vonaglását, hogy elmenj, és azt bámuld kb 90 percben.

2, Ha pedig már mégiscsak az ismeretlenekre hagyatkozol, én nem megyek el, mert inkább értelmesebb dolgokra költök 20ezret.

2010. ápr. 29. 01:40
 6/10 anonim ***** válasza:
35%
rakd be otthon a gaga cd-t (remélem letöltötted és nem vetted meg eredetibe) és hallgasd meg ugyan az csak halkabb a gaga meg az iolyen "hires emberek"ugy is csak pléjbekelnek inkább menj el 1 black sabbat vagy metallica koncertre az legalább értelmes:)
2010. ápr. 29. 19:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Persze, ha szereted a zenéjét. Bár állítólag annyira látványos a show, hogy már az önmagában élvezetes.

De inkább ülőjegyet vegyél, mert még fiatal vagy és biztos nagy lesz a dulakodás az álló részen. Gondolom nem szeretnéd, hogy eltapossanak, leöntsenek sörrel, fogdossanak :/

2010. máj. 1. 12:59
 8/10 anonim ***** válasza:
a rammstein vagy az inflemes koncert a látványos
2010. máj. 6. 23:30
 9/10 anonim ***** válasza:

lesz metalica koncert mennyél arra azjobb és igényesebb is

lady gaga koncertre sznob pcsák járnak sztem habár nemtudom még nemvoltam soha

2010. máj. 8. 19:35
 10/10 anonim válasza:

Én megyek, de a 44 vagy hány ezres jegy nem nagyon érmi, meg. Csak azért, hogy egy kis idővel, hamarabb menj be, meg hogy hozzád vágjanak valami 100ft-os kínai gagyiságot, azért nem éri meg.

Viszont GaGa élőben sosem playback-el és ezt nyilatkozta is. Meg különben is, ha meghallgatod a cd-re vett számait ott sokkal magasabb hangon énekel, mit a koncerteken, tehát a cd-n van némi retusálás.

Amúgy én állójegyet vettem.

2010. júl. 29. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!