Szerintetek elmenjek Lady Gaga koncertre?
1, Ezt mért vadidegenektől kérdezed, sztem neked kellene tisztában lenned azzal, h bírod-e annyira a vonaglását, hogy elmenj, és azt bámuld kb 90 percben.
2, Ha pedig már mégiscsak az ismeretlenekre hagyatkozol, én nem megyek el, mert inkább értelmesebb dolgokra költök 20ezret.
Persze, ha szereted a zenéjét. Bár állítólag annyira látványos a show, hogy már az önmagában élvezetes.
De inkább ülőjegyet vegyél, mert még fiatal vagy és biztos nagy lesz a dulakodás az álló részen. Gondolom nem szeretnéd, hogy eltapossanak, leöntsenek sörrel, fogdossanak :/
lesz metalica koncert mennyél arra azjobb és igényesebb is
lady gaga koncertre sznob pcsák járnak sztem habár nemtudom még nemvoltam soha
Én megyek, de a 44 vagy hány ezres jegy nem nagyon érmi, meg. Csak azért, hogy egy kis idővel, hamarabb menj be, meg hogy hozzád vágjanak valami 100ft-os kínai gagyiságot, azért nem éri meg.
Viszont GaGa élőben sosem playback-el és ezt nyilatkozta is. Meg különben is, ha meghallgatod a cd-re vett számait ott sokkal magasabb hangon énekel, mit a koncerteken, tehát a cd-n van némi retusálás.
Amúgy én állójegyet vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!