Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúl&lányok! Lemondjam a talit emiatt? (bővebben lenn)
neten megismerkedtem egy sráccal megbeszéltük h talizunk holnapután.csak az a baj h ma megjött és ilyenkor mindig "kicsit" pattanásos az arcom és az orrom is ilyenkor elég ronda meg piros(am szép arcom lenne):S:S:((sminkkel(alapozó+korrektor)vmennyire eltudnám takarni de nem teljesen+ ha sikerülne is akk is eléggé látszana az alapozó:(((
holnapután találkoznánk először de félek h elsőre nem lenne túl jó benyomása rólam.
sztetek lemondjam a talit emiatt?vagy mit csináljak?
én 15,5/L
a srác 17
semmiképp se mondd le kitudja mit veszitenél vele :)
Mondd meg a srácnak,hogy nem vagy jóformában mert megjött és ez nálad picit pattis arcbőrrel jár:)
Hidd el nem fogja érdekelni:)
Ha talizni akar veled,akkor így is akar :)
Sok sikert a randihoz:)
köszi h válaszoltál:))
am tényleg nem a külső a lényeg de az is fontos,főleg mert a srác nagyon jól néz ki úgyhogy sztem eléggé számít neki a külső is....
Még véletlenül se mond le! Ha tetszel neki, akkor így is fogsz, ha meg nem, bármennyire is szép lehet az arcod! És ha összejösztök, akkor is tuti látni fogja rajtad minden hónapban a pötyiket, és akkor majd viccesen meg lehet jegyezni, hogy: " Tudod, azok az ún. nehéz napok...:) " És egy jót nevettek rajta!
A randihoz meg sok sikert! :)
Ja és még annyit, hogy a fiúk nem igazán szeretik a sok sminket...Szal, csak okosan vele!
11:04-es voltam...
köszi:)))
majd akk csak kicsit sminkelem ki magam,aztán majd lesz valahogy....
sokkal nagyobb csalódna, ha lemondanád vmi hülye ürüggyel, mint akkor, ha elmennél azzal a 3 patival. azmég lehet felsem tűnne neki.
amúgy meg létezik korrektor, azzal lekened, és nemlesz ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!