Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért van ez? Nem értem.
Feromonok? Tehát lehet, hogy nem tetszett nekik a saját szagod, vagy amit esetleg magadra fújsz (én pl szabályszerűen rosszul vagyok mindenféle AXE dezodortól... de ez csak én vagyok).
Most komolyan, van egy rakás ember, akikkel nagyon jóban vagyok, szívesen töltöm velük az időmet, jókat dumálunk, rengeteg a közös téma, mégsem jönnék össze velük soha.
Első hozzá szóló: oké, rendbe van, de hogy 10-ből 9,5 lánnyal így járjak, ez már kicsit "fájdalmas", és zavaró.
Mondjuk dezodort, nem használok. Izzadásgátlót is csak illat menteset használok. Valamint nem szeretem, azt, ha egy túl sok dezodort, sminket vagy parfümöt használ.
Egyszerűen nem tetszel nekik külsőre,nem alakul ki a kémia.Főleg,ha az első találkozás után derül ki.(mert ha előtte órákig beszéltek neten,vagy emaileztek egy csomót,akkor abba ugye sok minden mást is bele lehet képzelni).
Egy csomó pasiról gondolom én is,hogy normális,helyes kedves,jó társ lenne-De nem nekem!
Ha nálad próbálkozna 8-10 lány,és te visszautasítanád őket egy bizonyos dolog miatt,szerintem te is inkább valami enyhébb mentséget hoznál fel nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!