Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ilyenkor mi van? Miért van oda értem ez a csaj? Főleg lányok válaszát várom.
Szóval msn-ezek már 1 hónapja egy 15éves lánnyal, de csak barátilag, tehát én az elejétől csak beszélgetőpartnernek tekintem.Egyik nap azt írta, hogy én vagyok a leghelyesebb pasi akit látott és hogy én vagyok a pasija:D Meg, hogy együtt aludna velem, meg egy csomó ilyen dolog, hogy mennyire bejövök neki meg szeret stb.
De ezt nem értem, nem is találkoztam vele soha, szóval vagy csak pár kép alapján mondja ezt, vagy csak hülyít, de nem értem ha hülyít miért, mert eddig normális volt és okot sem adtam rá, hogy szemét legyen velem.
Annyira éretlennek sem gondolom, hogy látatlanban ilyeneket jelentsen ki, hogy a pasija vagyok meg stb.
Ja, és azt is ki lehet zárni, hogy egy r*banc, mert még szűz, bár lehet hogy csak hazudott.
(20éves vagyok)
15 éves lánynál (pláne, ha még soha nem volt "pasija") előfordul ilyen, hogy látatlanban beleszeret valakibe. (Idősebbekkel is előfordul sajnos...) Szóval egyáltalán nem biztos, hogy szívatni akar, de azért nagyon ne éld bele magad, hogy te vagy élete nagy szerelme! Egyébként miért nem találkoztok, ha már ilyen jóban vagytok? A virtuális ismeretség soha nem olyan, mint az igazi, és esetleg helyükre kerülnének a dolgok.
N31
hát akkor mégis éretlen még egy kicsit, legalábbis nagyon nagyon tapasztalatlan.Szerintem tényleg "szeret", legalábbis azt hiszi. Azt szereti amilyennek elképzel, de egyáltalán nem biztos h a valóságban is olyan vagy.
Ilyen idősen és kicsit nagyon naivan még hajlamosak vagyunk minden kedvességet "jelnek" tekinteni és szerintem ő úgy látja h van remény.
Persze ez nem biztos, de nekem ez jött le abból amit leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!