Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy fiú normálisan szólít meg az utcán titeket, úgy értem a megfelelő keretek között az most jó vagy kellemetlen nektek?
Figyelt kérdés
Most nem az ocsmány és közönséges dumákra gondolok2010. okt. 18. 19:29
1/7 FFDP válasza:
Én azt tapasztaltam, hogy nem szeretik ha megállítják őket, de ha sétálsz mellettük tovább akkor nincs akkora baj, nekem már több kapcsolatom is így kezdődött, amúgy eléggé tökös dolog csak úgy leszólítani, szóval hajrá :)
2/7 anonim válasza:
Ha nem barátkozni akar (pl útbaigazítás) akkor nem kellemetlen. De barátkozni vagy többet nem fogok utcán, menet közben. Illetve amúgy sem örülök mert általábasn minnél gyorsabban szeretnék eljutni oda ahova megyek de erről nem a fiú tehet.
4/7 anonim válasza:
Ha tetszik az illető és nincs párom, még örülök is neki. Bár ha keveset beszél, cikinek tartom, hogy ott maradjak.
Tanács: ha látod, hogy tetszel a másik félnek, de nem adja meg az elérhetőségét, add meg TE!
5/7 anonim válasza:
Sztem ez mindenkinél más. Valaki folyton azt várja h mikor szólítja meg valaki, más meg még a szórólaposztók elől is átmegy a másik oldalra, csak ne kelljen beszélni senkivel.
6/7 anonim válasza:
Várja meg még megállok, menet közben hagyjanak békén. A buszmegállókban persze minden hülye megtalál, de értelmes férfiak nem :)
7/7 anonim válasza:
Ha tényleg normális, a kinézete is, a modora is, és nem nyomul, na akkor lehet nem ijedek meg. De általában nem szeretem, mert félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!