Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első pár randin olyan szokatlan. Mit tegyek, hogy ne legyen égő? :D Kellemetlen? :D
Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 10:34
1/5 anonim válasza:
neked, neki is az még:D viccelődj:D ha fiú vagy, akkor légy te az aki ellazítja a helyzetet, beszélgessetek nagyon nagyon sokat..ha lány akkor pislogj szépen, mosolyogj, és ne legyen kínos csend mert az halál.és a nők dolga hogy fenntartsák a beszélgetést:D
2/5 A kérdező kommentje:
lány vagyok :)
köszi szépen! :)
2010. júl. 6. 10:38
3/5 anonim válasza:
Az első pár randin még bőven van miről beszélgetnetek, hiszen akkor ismeritek meg egymást. Nem értem, hogyan lehet kínos csend, hiszen annyi megbeszélni való van.
KC
4/5 anonim válasza:
Simán lehet kínos csend ha leblokkoltok és nem jut eszetekbe semmi. Ilyenkor kell improvizálni és nem azon gondolkodni hogy mit is olvastam a neten arról, hogy miről lehet beszélgetni egy lánnyal/fiuval.
15/f
5/5 anonim válasza:
Hát mondjuk ne legyél ilyen felszines, és tudd hogy mit akarsz, akkor nem lesz "égő"
Nem kell követni a nagy könyvben leírt szabályokat, mert az a filmvászonra való a rendezők forgatókönyvébe.
Adjátok önmagatokat, ha meg sokadszorra sem érzitek jól magatokat akkor meg nem illetek össze, lehet nyomni a NEXT gombra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!