Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúl&lányok! Lemondjam a talit emiatt? (bővebben lenn)
neten megismerkedtem egy sráccal megbeszéltük h talizunk holnapután.csak az a baj h ma megjött és ilyenkor mindig "kicsit" pattanásos az arcom és az orrom is ilyenkor elég ronda meg piros(am szép arcom lenne):S:S:((sminkkel(alapozó+korrektor)vmennyire eltudnám takarni de nem teljesen+ ha sikerülne is akk is eléggé látszana az alapozó:(((
holnapután találkoznánk először de félek h elsőre nem lenne túl jó benyomása rólam.
sztetek lemondjam a talit emiatt?vagy mit csináljak?
én 15,5/L
a srác 17
Megértelek, persze hogy zavar! Főleg, ha ritkán vagy pattis.
Viszont a randit tényleg ne mondd le emiatt :)
A saját példám miatt mondom. Én egyszer kb. fél évig voltam olyan szinten pattanásos, hogy az hihetetlen volt... Ne ilyen menstruációs-pattanásolat képzelj el, és ne 2 darabot, sokkal rosszabb volt.
Na ebben a rossz passzban randiztam először vágyaim tárgyával, akit máig a leghelyesebb pasinak tartok :)
Na szóval készültem, sminkeltem, de sajnos így is látszottak a kis szemétládák. Viszony annyira csak nem zavarta a srácot, mert már 5 éve együtt vagyunk :)
Egyébként holnap vegyél pattanáskezelő gélt! A Clean&Clear-nek is van ilyen cucca. Én a Dm-ben szoktam venni, 1000 Ft körül van. Tényleg nagyon jó, pár óra alatt csökkenti a pattanás méretét.
A randin meg ügyes legyél! :)
köszönöm h válaszoltatok:)))
oks,ügyes leszek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!