Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúl&lányok! Lemondjam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúl&lányok! Lemondjam a talit emiatt? (bővebben lenn)

Figyelt kérdés

neten megismerkedtem egy sráccal megbeszéltük h talizunk holnapután.csak az a baj h ma megjött és ilyenkor mindig "kicsit" pattanásos az arcom és az orrom is ilyenkor elég ronda meg piros(am szép arcom lenne):S:S:((sminkkel(alapozó+korrektor)vmennyire eltudnám takarni de nem teljesen+ ha sikerülne is akk is eléggé látszana az alapozó:(((

holnapután találkoznánk először de félek h elsőre nem lenne túl jó benyomása rólam.

sztetek lemondjam a talit emiatt?vagy mit csináljak?

én 15,5/L

a srác 17

2009. szept. 27. 10:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek, persze hogy zavar! Főleg, ha ritkán vagy pattis.

Viszont a randit tényleg ne mondd le emiatt :)

A saját példám miatt mondom. Én egyszer kb. fél évig voltam olyan szinten pattanásos, hogy az hihetetlen volt... Ne ilyen menstruációs-pattanásolat képzelj el, és ne 2 darabot, sokkal rosszabb volt.

Na ebben a rossz passzban randiztam először vágyaim tárgyával, akit máig a leghelyesebb pasinak tartok :)

Na szóval készültem, sminkeltem, de sajnos így is látszottak a kis szemétládák. Viszony annyira csak nem zavarta a srácot, mert már 5 éve együtt vagyunk :)

Egyébként holnap vegyél pattanáskezelő gélt! A Clean&Clear-nek is van ilyen cucca. Én a Dm-ben szoktam venni, 1000 Ft körül van. Tényleg nagyon jó, pár óra alatt csökkenti a pattanás méretét.

A randin meg ügyes legyél! :)

2009. szept. 27. 12:33
 12/12 A kérdező kommentje:

köszönöm h válaszoltatok:)))

oks,ügyes leszek :D

2009. szept. 27. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!