Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondjam a randevút emiatt?
Te tudod, nekem általában egy Cataflam 20 perc alatt megoldja minden gondom.
+ protipp: Még azelőtt kell bevenni, hogy elkezdenél görcsölni, akkor nem fogsz elkezdeni.
Nálam algoflex + drotaverin kombó a nyerő, az egyik fájdalomcsillapító, a másik meg görcsoldó, dupla megoldás.
Viszont átérzem a helyzetet, én is mindig cunami voltam, amíg nem szedtem gyógyszert :D Én lemondanám. A hányást-szédülést el lehet mondani, még ha az okot nem is akarod, meg hozzáteheted azt is, hogy nagyon nem szeretnéd lemondani a randit, de azt sem akarod, hogy pl. pont előtte legyél rosszul, őt meg hoppon hagyod, mert az tényleg nem túl jó benyomás... és szeretnél egy esőnapot, ha nem gond.
Még mindig mondhatja a srác, hogy áhh, meglátod, hogy leszel holnap, de akkor benne van a pakliban, hogy utolsó percben mondod le.
Viszont ha lemondod mégis, rögtön ajánlj egy másik időpontot jövő hétre. :)
Én megmondanám, hogy megjött és nagyon rosszul vagyok. Felajánlanék egy másik napot és, hogy kárpótolom majd, egy fagyira a vendégem vagy vmi.
Szerintem ha normális ezt simán megérti.
Ez szép és jó, hogy be lehet venni ezt azt, de a vérzést gondolom nem állítja el. Szerintem, ha ilyen rosszul érint, akkor mond el neki, hogy mi van és javasolj új időpontot. Biztosra veszem, hogy megérti, ha nem akkor meg egy suttyó.
30/f
Én nem beszélnék a srácnak arról,hogy épp' megjött a menzeszem, amit nagyon rosszul viselek és emiatt halasszuk el a találkozót. Persze, a pasik is tisztában vannak ezzel, de azért ne első randi előtt szembesüljön már ilyennel.
Ha annyira úgy érzed,hogy ez zavarna Téged, nem tudsz megoldást arra,hogy megfelelő lelkiállapotban jelenj meg emiatt, akkor kérd meg,hogy tegyétek át egy másik, lehetőleg közeli időpontra. Mondd azt,hogy szívesen találkoznál Vele, de olyan jött közbe ami miatt halasztanotok kellene ezt a találkozót. Biztos meg fogja érteni és ha tényleg szeretne Veled találkozni ez nem lesz akadály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!