Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lemondjam a randevút emiatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondjam a randevút emiatt?

Figyelt kérdés
Két hete megbeszéltem egy fiúval, hogy találkozunk szombaton. Direkt úgy számoltam, hogy addigra pont elmúlik a mensim, de késett egy hetet és ma jött meg, holnap pedig találkozunk. Én ilyenkor nagyon görcsölök, gyakran hányok, szédülök. Az a helyzet, hogy félek bevállalni ezt a randit, mert mi lesz ha rosszul leszek megint.. Nem tudtam előre, hogy ma fog megjönni, sosem késett még ennyit. Nem szeretném megbántani a fiút sem, de nem tudok mit csinálni. Már most is úgy görcsölök mint a csoda. Arról nem is beszélve, hogy holnap lesz a második napom amikor szinte olyan mértékben ömlik... na mindegy nem részletezném tovább. :P A kérdésem tehát az, hogy szerintetek nagyon megfog haragudni rám ha lemondom? Még úgy is ha mondjuk átrakom későbbi időpontra?

2017. júl. 21. 10:02
 1/8 A kérdező kommentje:
Utólag hozzátenném, hogy nem tudtam melyik témába rakni ezért ide raktam, de ha nem jó tegyétek át nyugodtan.
2017. júl. 21. 10:03
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Te tudod, nekem általában egy Cataflam 20 perc alatt megoldja minden gondom.

+ protipp: Még azelőtt kell bevenni, hogy elkezdenél görcsölni, akkor nem fogsz elkezdeni.

2017. júl. 21. 10:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálam algoflex + drotaverin kombó a nyerő, az egyik fájdalomcsillapító, a másik meg görcsoldó, dupla megoldás.

Viszont átérzem a helyzetet, én is mindig cunami voltam, amíg nem szedtem gyógyszert :D Én lemondanám. A hányást-szédülést el lehet mondani, még ha az okot nem is akarod, meg hozzáteheted azt is, hogy nagyon nem szeretnéd lemondani a randit, de azt sem akarod, hogy pl. pont előtte legyél rosszul, őt meg hoppon hagyod, mert az tényleg nem túl jó benyomás... és szeretnél egy esőnapot, ha nem gond.

Még mindig mondhatja a srác, hogy áhh, meglátod, hogy leszel holnap, de akkor benne van a pakliban, hogy utolsó percben mondod le.

Viszont ha lemondod mégis, rögtön ajánlj egy másik időpontot jövő hétre. :)

2017. júl. 21. 10:13
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Lemondhatod, de ne kertelj, mondd meg, hogy női gondod van, mert azt egy férfi tényleg megérti. Ha köntörfalazol, akkor lehet azt hiszi, hogy lehet le akarod koptatni. Ezt ne tedd.
2017. júl. 21. 10:13
 5/8 anonim ***** válasza:
85%

Én megmondanám, hogy megjött és nagyon rosszul vagyok. Felajánlanék egy másik napot és, hogy kárpótolom majd, egy fagyira a vendégem vagy vmi.

Szerintem ha normális ezt simán megérti.

2017. júl. 21. 10:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez szép és jó, hogy be lehet venni ezt azt, de a vérzést gondolom nem állítja el. Szerintem, ha ilyen rosszul érint, akkor mond el neki, hogy mi van és javasolj új időpontot. Biztosra veszem, hogy megérti, ha nem akkor meg egy suttyó.

30/f

2017. júl. 21. 10:35
 7/8 anonim ***** válasza:
59%

Én nem beszélnék a srácnak arról,hogy épp' megjött a menzeszem, amit nagyon rosszul viselek és emiatt halasszuk el a találkozót. Persze, a pasik is tisztában vannak ezzel, de azért ne első randi előtt szembesüljön már ilyennel.

Ha annyira úgy érzed,hogy ez zavarna Téged, nem tudsz megoldást arra,hogy megfelelő lelkiállapotban jelenj meg emiatt, akkor kérd meg,hogy tegyétek át egy másik, lehetőleg közeli időpontra. Mondd azt,hogy szívesen találkoznál Vele, de olyan jött közbe ami miatt halasztanotok kellene ezt a találkozót. Biztos meg fogja érteni és ha tényleg szeretne Veled találkozni ez nem lesz akadály.

2017. júl. 21. 11:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy lenne oka megharagudni. Az viszont fontos, hogy ne tartsd kétségek között: mondd el, hogy ez a helyzet, nem érzed ilyenkor jól magad. Ne kezdjen el kombinálni azon, hogy miért mondtad le (nem is érdekel téged, húzod az agyát stb.). Szóval nem para, kommunikálj nyíltan és egyenesen, és nem lesz gond.
2017. júl. 21. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!