Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Bepánikoltam, elkezdtem azon...

Bepánikoltam, elkezdtem azon agyalni, hogy egyszer megöregszem, és vége lesz az életemnek, hogy felejtsem el? Nagyon rossz érzés.

Figyelt kérdés
2012. szept. 15. 14:43
 1/5 anonim válasza:

Szia!

Én is gondolkodtam már ezen. De rájöttem, hogy felesleges. Mit töprengjek ezen?? :D Van olyan is, aki azt mondja, hogy ő nem akar 80 éves koráig élni, mert akkor már nagyon-nsgyon öreg, nem tud semmit csinálni magával, biztos addigra nagyon beteg lesz...:/ Na a lényeg, hogy ne gondolj ilyenekre.

Azt viszont, hogy hogy felejtsd el, azt nem tudom. :/ Nekem hamar kiment a fejemből, mert végig gondoltam.

Nem tudom mit csinálj. Olvass sokat, beszélgess mással, akár írj egy könyvet. Nem tudom. xdd :D Vagy legyél a barátaiddal :))

:)

2012. szept. 15. 14:56
 2/5 anonim válasza:

Hany eves vagy?mert elobb-utobb elgondolkozik ezen az ember.Aztan jon az az erzes,hogy valami maradandot kell itthagynod,vagy legalabbis szeretned ha nem felejtenenek majd el az emberek,ha meghalsz.

Ugy tudnad magad megnyugtatni, ha tisztazod magadban a halal egy termeszetes dolog,mert mindennek vege van egyszer..

De nem most!

2012. szept. 15. 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Én azóta vagyok nyugodt ebben az ügyben, mióta tudom, hogy az élet örök. Ez most komoly. Sok könyvet olvastam erről, pl: Szepes Mária és Nemere István közös könyvét, "az Élet Örök " címűt, vagy OSHO nevű keleti bölcs "Bármit választasz a poklot választod" c. könyvecskéjét, meg Müller Pétert, és legjobban és legérthetőbben Rudolf Steiner könyve tanított meg erre. Vagy BAlogh Béla Végső Valóság című könyve, ez is jól érthető, és elhihető. Egyébként az összes ősi vallások és az ősi tudás is ezt mondja. A tedtünket levetjük, mint egy kinőtt ruhát, aztán egy kis pihenő "odaát", ott is találkozhatunk barátaiinkkal, szeretteinkkel, akik már ott vannak, aztán jön megint a következő élet, mint az iskola szeptemberben. Ebben totál hiszek, ezért nem is nyugtalankodom. Csak egy újabb kaland.
2012. szept. 15. 21:41
 4/5 VVMMvvmm ***** válasza:

Ne pánikolj!Viszont -szerintem- egyszer tényleg meghalsz.

Ha szerencséd van megöregszel és nem elöbb halsz meg.

Addig csinálj valami hasznosat például!

2012. szept. 16. 02:39
 5/5 anonim ***** válasza:

OSHO BÖLCSESSÉGE A NEVETÉSRŐL

- Mesterünk, az igaz-e, hogy

A nevetés szentségtörés; komoly ember

Felejtse el azt ezért.

- Bolond beszéd! A nevetés

Része annak a legmagasabb tudatnak,

Amit az ember elért.

Nevetni csak az ember tud,

Egyik legszebb ajándéka Istennek, hogy

Nevetni tud az ember.

Csak az elme veszedelme

A komolyság. Bár mutatják, mert tanítják,

Hogy tisztesség, ne hidd el!

Csúcson vagyunk, ha kacagunk.

A madarak milyen szépen trillaláznak!

De kacagnak? Gondolod?

Felkel a nap. Rajzolhatod,

Hogy mosolyog, de ki látta közületek

Mosolyogni a napot?

Az óceán, ezer hullám,

Feltornyosul, küzd a széllel. Kacagása

Felül a tajték gyöngysor.

Ha dermedve kővé válna,

Semmi játék, semmi élet – Na ilyen a

Szomorkodó hosszú orr.

Emelkedj fel a lelkeddel!

Ne félj tőle! Fentről nézve játék minden,

Mosolyogni így lehet!

Te vagy a csúcs, hát ünnepelj!

Tajték legyél, táncolj, nevess!….És figyeld csak:

…Isten is veled nevet.

*

2012. szept. 17. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!