Bepánikoltam, elkezdtem azon agyalni, hogy egyszer megöregszem, és vége lesz az életemnek, hogy felejtsem el? Nagyon rossz érzés.
Szia!
Én is gondolkodtam már ezen. De rájöttem, hogy felesleges. Mit töprengjek ezen?? :D Van olyan is, aki azt mondja, hogy ő nem akar 80 éves koráig élni, mert akkor már nagyon-nsgyon öreg, nem tud semmit csinálni magával, biztos addigra nagyon beteg lesz...:/ Na a lényeg, hogy ne gondolj ilyenekre.
Azt viszont, hogy hogy felejtsd el, azt nem tudom. :/ Nekem hamar kiment a fejemből, mert végig gondoltam.
Nem tudom mit csinálj. Olvass sokat, beszélgess mással, akár írj egy könyvet. Nem tudom. xdd :D Vagy legyél a barátaiddal :))
:)
Hany eves vagy?mert elobb-utobb elgondolkozik ezen az ember.Aztan jon az az erzes,hogy valami maradandot kell itthagynod,vagy legalabbis szeretned ha nem felejtenenek majd el az emberek,ha meghalsz.
Ugy tudnad magad megnyugtatni, ha tisztazod magadban a halal egy termeszetes dolog,mert mindennek vege van egyszer..
De nem most!
Ne pánikolj!Viszont -szerintem- egyszer tényleg meghalsz.
Ha szerencséd van megöregszel és nem elöbb halsz meg.
Addig csinálj valami hasznosat például!
OSHO BÖLCSESSÉGE A NEVETÉSRŐL
- Mesterünk, az igaz-e, hogy
A nevetés szentségtörés; komoly ember
Felejtse el azt ezért.
- Bolond beszéd! A nevetés
Része annak a legmagasabb tudatnak,
Amit az ember elért.
Nevetni csak az ember tud,
Egyik legszebb ajándéka Istennek, hogy
Nevetni tud az ember.
Csak az elme veszedelme
A komolyság. Bár mutatják, mert tanítják,
Hogy tisztesség, ne hidd el!
Csúcson vagyunk, ha kacagunk.
A madarak milyen szépen trillaláznak!
De kacagnak? Gondolod?
Felkel a nap. Rajzolhatod,
Hogy mosolyog, de ki látta közületek
Mosolyogni a napot?
Az óceán, ezer hullám,
Feltornyosul, küzd a széllel. Kacagása
Felül a tajték gyöngysor.
Ha dermedve kővé válna,
Semmi játék, semmi élet – Na ilyen a
Szomorkodó hosszú orr.
Emelkedj fel a lelkeddel!
Ne félj tőle! Fentről nézve játék minden,
Mosolyogni így lehet!
Te vagy a csúcs, hát ünnepelj!
Tajték legyél, táncolj, nevess!….És figyeld csak:
…Isten is veled nevet.
*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!