Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kereshet még vajon, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kereshet még vajon, vagy ennek vége?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy sráccal kb. 1,5 hónapja. A hétvégén feküdtünk volna le egymással elöször, de annyira feszült voltam, izgultam, hogy nem sikerült a dolog. Eleinte azt mondta, hogy semmi baj. Volt még 1-2 próbalkozásunk, hogy hátha mégis összejön, de hiába. Ő is egyre feszültebb lett, bár nem mondott semmi bántót, csak láttam rajta a feszültséget. Én viszont nem hagytam annyiban és addig mondtam neki dolgokat, hogy egy nagy veszekedés lett az egészből. Utána már ő is a fejemhez vágott dolgokat, majd kijelentette, hogy jó, hagyjuk a fenébe az egészet, ennek semmi értelme, nem működik.

Azóta sem keres...szerintetek van arra esély, hogy átgondolja, és fog keresni, vagy ilyen helyzetben hiába reménykedem ebben? Illetve, ha egyáltalán érdemes várnom, akkor kb.meddig?

2019. márc. 5. 15:35
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
59%
Manipulálni akar.Hagyjad.Már most felrója a viselkedésed,ez volt a harmadik.Menjen ahova akar.Naná,hogy Te is kiakadsz.
2019. márc. 6. 09:02
 32/55 anonim ***** válasza:
68%
Mondjuk ezek után abban sem vagyok biztos,hogy bocsánatkérő üzenetet kéne írnod.
2019. márc. 6. 09:03
 33/55 A kérdező kommentje:
Pedig így volt, miután akkor este mondta, hogy hagyjuk a francba az egészet, én pedig odamondtam neki, hogy akkor csak le akart fektetni, erre mondta, hogx ez volt a 3.dobásom...
2019. márc. 6. 09:05
 34/55 anonim ***** válasza:
59%
Biztos nem fogalalkoznék vele.Először igen,magamat hibáztatnám,főleg ha nincs sok önbizalmam,de ha szeret valaki,vagy kedvel,és akar is komoyabbat,akkor nem beszólogat,megdorgál,hanem türelmes.De ez a féefi még biztos nem izgilt még.
2019. márc. 6. 09:14
 35/55 A kérdező kommentje:
És ebben a "3 dobásban" olyan is volt, ami napokkal ezelőtt történt, és akkor mikor történt azonnal elosmertem a felelősségemet, bocsánatpt kértem, sőt még azt is leírtam, hogy tanultam belőle. Azt hittem ezzel azt jóvátettem, erre a mostaninál ugyanúgy a fejemhez vágta egy másikkal együtt...
2019. márc. 6. 09:15
 36/55 anonim ***** válasza:
Írj neki, ha még érdekel téged, nem veszíthetsz semmit. Sőt, "erkölcsi győztesként" is te jöhetsz ki ebből a szituból és legalább le tudod zárni, ha ő nem akar már semmit/nem reagál.
2019. márc. 6. 11:23
 37/55 A kérdező kommentje:

Erkölcsi győztesként? Ezt hogy érted?

Mert én úgy érzem, hogy ha most írnék neki, akkor vagy lehet nem is válaszolna, es akkor az lenne maga az elutasítás, vagy pedig ha válaszolna is, gondolom úgyis csak elutasítana. Hiszen ha akarná még az ismerkedést, akkor ennyi ideje már írt volna. Szóval ha most írnék, és lerázna, akkor megalázva érezném magam, hisz én annak ellenére mentem utana, hogy ő találta ki a veszekedés során a lezárást.

2019. márc. 6. 11:36
 38/55 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Te bántottad meg őt, ezért kérsz tőle elnézést. Az már az ő dolga, hogy erre mit reagál. Nyilván én sem keresnék senkit, aki megbántott engem, mert nem nekem "kell".
2019. márc. 6. 12:00
 39/55 anonim ***** válasza:
100%
Azt értsd meg, hogy ez neked fontos. Nyilván azért írtad ki a kérdést. Sokkal egyszerűbben le tudod zárni magadban, ha nincs lelkiismeret furdalásod és tudod (nem csak gondolod), hogy ő mit akar. Ráadásul a pakliban még az is benne van, hogy kapsz még egy esélyt.
2019. márc. 6. 12:04
 40/55 A kérdező kommentje:

A veszekedést én provokáltam ki, az az en hibám, az tény. A veszekedés során viszont már őt sem kellett félteni, kaptam tőle dolgokat én is. Plusz még ugye kijelentette, hogy hagyjuk abba az egészet.

Ha ezeket nézem, bennem van, hogy írok neki, legalább egy bocsánatkérés erejéig.

Csakhogy nem hagy nyugodni az, amit valaki itt is írt, es nekem is megfordult a fejemben, hogy ha annyira tetszenék neki, annyira akarna engem, hiányoznék, akkor vagy nem is mondott volna olyat, hogy fejezzük be, vagy ha mondott is volna, azóta már máshogy látná...na emiatt vagyok bajban, hogy írjak neki, vagy sem.

2019. márc. 6. 13:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!