Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kereshet még vajon, vagy ennek vége?
Ismerkedtem egy sráccal kb. 1,5 hónapja. A hétvégén feküdtünk volna le egymással elöször, de annyira feszült voltam, izgultam, hogy nem sikerült a dolog. Eleinte azt mondta, hogy semmi baj. Volt még 1-2 próbalkozásunk, hogy hátha mégis összejön, de hiába. Ő is egyre feszültebb lett, bár nem mondott semmi bántót, csak láttam rajta a feszültséget. Én viszont nem hagytam annyiban és addig mondtam neki dolgokat, hogy egy nagy veszekedés lett az egészből. Utána már ő is a fejemhez vágott dolgokat, majd kijelentette, hogy jó, hagyjuk a fenébe az egészet, ennek semmi értelme, nem működik.
Azóta sem keres...szerintetek van arra esély, hogy átgondolja, és fog keresni, vagy ilyen helyzetben hiába reménykedem ebben? Illetve, ha egyáltalán érdemes várnom, akkor kb.meddig?
Erkölcsi győztesként? Ezt hogy érted?
Mert én úgy érzem, hogy ha most írnék neki, akkor vagy lehet nem is válaszolna, es akkor az lenne maga az elutasítás, vagy pedig ha válaszolna is, gondolom úgyis csak elutasítana. Hiszen ha akarná még az ismerkedést, akkor ennyi ideje már írt volna. Szóval ha most írnék, és lerázna, akkor megalázva érezném magam, hisz én annak ellenére mentem utana, hogy ő találta ki a veszekedés során a lezárást.
A veszekedést én provokáltam ki, az az en hibám, az tény. A veszekedés során viszont már őt sem kellett félteni, kaptam tőle dolgokat én is. Plusz még ugye kijelentette, hogy hagyjuk abba az egészet.
Ha ezeket nézem, bennem van, hogy írok neki, legalább egy bocsánatkérés erejéig.
Csakhogy nem hagy nyugodni az, amit valaki itt is írt, es nekem is megfordult a fejemben, hogy ha annyira tetszenék neki, annyira akarna engem, hiányoznék, akkor vagy nem is mondott volna olyat, hogy fejezzük be, vagy ha mondott is volna, azóta már máshogy látná...na emiatt vagyok bajban, hogy írjak neki, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!