Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kereshet még vajon, vagy ennek vége?
Ismerkedtem egy sráccal kb. 1,5 hónapja. A hétvégén feküdtünk volna le egymással elöször, de annyira feszült voltam, izgultam, hogy nem sikerült a dolog. Eleinte azt mondta, hogy semmi baj. Volt még 1-2 próbalkozásunk, hogy hátha mégis összejön, de hiába. Ő is egyre feszültebb lett, bár nem mondott semmi bántót, csak láttam rajta a feszültséget. Én viszont nem hagytam annyiban és addig mondtam neki dolgokat, hogy egy nagy veszekedés lett az egészből. Utána már ő is a fejemhez vágott dolgokat, majd kijelentette, hogy jó, hagyjuk a fenébe az egészet, ennek semmi értelme, nem működik.
Azóta sem keres...szerintetek van arra esély, hogy átgondolja, és fog keresni, vagy ilyen helyzetben hiába reménykedem ebben? Illetve, ha egyáltalán érdemes várnom, akkor kb.meddig?
Ez elég bunkó dolog, lépj tovább!
Nem kell nagy feneket keríteni a szüzességnek, kinek hamarabb kinek később, de ezen nem érdemes izgulni :)
Majd jön magától.
Viszont a srác elég nagy bunkó, hogy így viselkedett veled, megértésből, tiszteletből 1-es, ülj le kisfiam... :D
Keress olyan pasit aki megérdemli a társaságod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!