Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kereshet még vajon, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kereshet még vajon, vagy ennek vége?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy sráccal kb. 1,5 hónapja. A hétvégén feküdtünk volna le egymással elöször, de annyira feszült voltam, izgultam, hogy nem sikerült a dolog. Eleinte azt mondta, hogy semmi baj. Volt még 1-2 próbalkozásunk, hogy hátha mégis összejön, de hiába. Ő is egyre feszültebb lett, bár nem mondott semmi bántót, csak láttam rajta a feszültséget. Én viszont nem hagytam annyiban és addig mondtam neki dolgokat, hogy egy nagy veszekedés lett az egészből. Utána már ő is a fejemhez vágott dolgokat, majd kijelentette, hogy jó, hagyjuk a fenébe az egészet, ennek semmi értelme, nem működik.

Azóta sem keres...szerintetek van arra esély, hogy átgondolja, és fog keresni, vagy ilyen helyzetben hiába reménykedem ebben? Illetve, ha egyáltalán érdemes várnom, akkor kb.meddig?

2019. márc. 5. 15:35
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
24%

Ez elég bunkó dolog, lépj tovább!

Nem kell nagy feneket keríteni a szüzességnek, kinek hamarabb kinek később, de ezen nem érdemes izgulni :)

Majd jön magától.

Viszont a srác elég nagy bunkó, hogy így viselkedett veled, megértésből, tiszteletből 1-es, ülj le kisfiam... :D

Keress olyan pasit aki megérdemli a társaságod!

2019. márc. 5. 15:46
 2/55 A kérdező kommentje:
Nem voltam szűz, úgy értem az első alkalmat, hogy vele először lettem volna
2019. márc. 5. 15:47
 3/55 anonim ***** válasza:
77%
lehet tényleg nem működik a vonzalom közöttetek. Ha működne akkor már nem bírtad volna visszatartani se magad. #1-nek abban igaza van h keress mást. Olyat akivel megvan a vonzalom is. Mert kicsit olyan mintha csak kihasználtad volna a srácot.
2019. márc. 5. 15:53
 4/55 anonim ***** válasza:
78%
Tehát neked nem ment a dolog és azt várod, hogy ő keressen...
2019. márc. 5. 15:56
 5/55 A kérdező kommentje:
De ő vágta a fejemhez, hogy hagyjuk abba az egész ismerkedest...most ezek után hogy keressem, akkor is, ha tudom, hogy én okoztam a helyzetet?
2019. márc. 5. 15:57
 6/55 anonim ***** válasza:
100%
"Én viszont nem hagytam annyiban és addig mondtam neki dolgokat, hogy egy nagy veszekedés lett az egészből." - az én olvasatomban itt a bibi. Nem a szex volt a gond, hanem hogy ebből veszekedés lett. Így nekem sem lenne kedvem a folytatáshoz.
2019. márc. 5. 16:01
 7/55 A kérdező kommentje:
Szerintem se a szex volt a fő gond, hanem a veszekedés. De ő kimondta a végszót...most akkor mit tegyek?
2019. márc. 5. 16:03
 8/55 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem a srácot, de lehet, hogy a nem sikerült szex miatt is idiges lett. Az meg hab volt a tortán, hogy még idegesítetted is tovább. Semmi értelme keresni.
2019. márc. 5. 16:23
 9/55 anonim ***** válasza:
100%
Miért keresne,nincs kedve vesződni veled.Azt nem tudni működne-e,de neki nincs ehhez kedve.Bár szerintem nem csak a szex sikertlensége miatt történt ez.
2019. márc. 5. 16:30
 10/55 anonim ***** válasza:
Miattad nem ment a szex akkor mégis min tudtál vele összeveszni?
2019. márc. 5. 16:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!