Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kereshet még vajon, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kereshet még vajon, vagy ennek vége?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy sráccal kb. 1,5 hónapja. A hétvégén feküdtünk volna le egymással elöször, de annyira feszült voltam, izgultam, hogy nem sikerült a dolog. Eleinte azt mondta, hogy semmi baj. Volt még 1-2 próbalkozásunk, hogy hátha mégis összejön, de hiába. Ő is egyre feszültebb lett, bár nem mondott semmi bántót, csak láttam rajta a feszültséget. Én viszont nem hagytam annyiban és addig mondtam neki dolgokat, hogy egy nagy veszekedés lett az egészből. Utána már ő is a fejemhez vágott dolgokat, majd kijelentette, hogy jó, hagyjuk a fenébe az egészet, ennek semmi értelme, nem működik.

Azóta sem keres...szerintetek van arra esély, hogy átgondolja, és fog keresni, vagy ilyen helyzetben hiába reménykedem ebben? Illetve, ha egyáltalán érdemes várnom, akkor kb.meddig?

2019. márc. 5. 15:35
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:
Tehát akkor szerintetek komolyan mondta aznap este, hogy hagyjuk abba az ismerkedést
2019. márc. 5. 17:05
 12/55 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem komolyan.

Miért, szerinted viccelt??

2019. márc. 5. 17:14
 13/55 A kérdező kommentje:
Voltak jó elményeink is az ismerkedés alatt, és azok miatt bízom vagy bíztam abban, hogy hátha meggondolja magát, elkezdek hiányozni neki
2019. márc. 5. 17:22
 14/55 anonim ***** válasza:
100%
Ha tenyleg akarsz folytatast most te lepj. Neki tenyleg nincs olyan sok oka keresni teged. Amugy mik voltak azok a dolgok, amiket mondtal neki?
2019. márc. 5. 17:25
 15/55 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy hátha csak akkor idegességében mondta ezt, mivel nagyon felidegesítettem
2019. márc. 5. 17:25
 16/55 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd, nálam az első konfliktus, de főleg annak a kezelése eldönti, hogy akarok-e folytatást, vagy sem. Minden kapcsolatban vannak kisebb-nagyobb problémák, de ha azokat nem tudjuk higgadtan megbeszélni, akkor azt a kapcsolatot nem szeretném. Lehet, hogy ő is ilyen.
2019. márc. 5. 17:31
 17/55 A kérdező kommentje:

Én aznap este próbáltam helyrehozni, mert tudtam, hogy 99% az én hibám. De olyan kedvetlennek láttam, és a 2., 3. próbálkozás után már idegesnek is...és mindig volt egy pont, amikor azt mondta a próbálkozás során, hogy nagyon merevnek érez engem, hagyjuk abba, ez most nem fog menni

Én pedig a fejéhez vágtam, hogy de miért adja fel? És hogy ő ezt igazából nem is akarja megoldani...Aztán azt válaszolta, hogy oke, zárjunk le mindent. Mire megvádoltam, hogy akkor biztos csak le akart fektetni, erre ment ki minden, mivel most hogy nem sikerült, hagyni is akar mindent. Na itt szakadt el a cérna megint nála.

2019. márc. 5. 17:31
 18/55 anonim ***** válasza:
72%

Hat igen, ez egy olyan helyzet volt, amit inkabb humorral es kedvesseggel kellett volna kezelni, nem a megbeszelessel. Az, hogy az elso aktus nem sikerult az nem megoldando problema, hanem egy kis kellemetlenseg, amit nagy valoszinuseggel az ido megoldott volna.

Igy tenyleg az a velemenyem, hogy ha akarsz folytatas akkor most neked kell teperni es igyekezz megmutatni a lazabb oldalad. A megbeszeles fontos, de nem mindig es mindenaron. ;)

2019. márc. 5. 18:21
 19/55 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ!

Tudom, hogy nagyon hülyén viselkedtem vele, eléggé felidegesítettem, és nagyon bánt a dolog. Az viszont nem hagy nyugodni, hogy aznap este arra jutott, hogy akkor hagyjuk a fenébe az egész ismerkedést. Emiatt valószínűleg nem merek neki írni, mert félek attól, hogy úgyis elutasítana, plusz ha ő csak így el tud engem engedni, akkor lehet annyira mégsem akart igazán.

2019. márc. 5. 18:49
 20/55 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a fenébe.
2019. márc. 5. 19:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!