Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kereshet még vajon, vagy ennek vége?
Ismerkedtem egy sráccal kb. 1,5 hónapja. A hétvégén feküdtünk volna le egymással elöször, de annyira feszült voltam, izgultam, hogy nem sikerült a dolog. Eleinte azt mondta, hogy semmi baj. Volt még 1-2 próbalkozásunk, hogy hátha mégis összejön, de hiába. Ő is egyre feszültebb lett, bár nem mondott semmi bántót, csak láttam rajta a feszültséget. Én viszont nem hagytam annyiban és addig mondtam neki dolgokat, hogy egy nagy veszekedés lett az egészből. Utána már ő is a fejemhez vágott dolgokat, majd kijelentette, hogy jó, hagyjuk a fenébe az egészet, ennek semmi értelme, nem működik.
Azóta sem keres...szerintetek van arra esély, hogy átgondolja, és fog keresni, vagy ilyen helyzetben hiába reménykedem ebben? Illetve, ha egyáltalán érdemes várnom, akkor kb.meddig?
Szerintem komolyan.
Miért, szerinted viccelt??
Én aznap este próbáltam helyrehozni, mert tudtam, hogy 99% az én hibám. De olyan kedvetlennek láttam, és a 2., 3. próbálkozás után már idegesnek is...és mindig volt egy pont, amikor azt mondta a próbálkozás során, hogy nagyon merevnek érez engem, hagyjuk abba, ez most nem fog menni
Én pedig a fejéhez vágtam, hogy de miért adja fel? És hogy ő ezt igazából nem is akarja megoldani...Aztán azt válaszolta, hogy oke, zárjunk le mindent. Mire megvádoltam, hogy akkor biztos csak le akart fektetni, erre ment ki minden, mivel most hogy nem sikerült, hagyni is akar mindent. Na itt szakadt el a cérna megint nála.
Hat igen, ez egy olyan helyzet volt, amit inkabb humorral es kedvesseggel kellett volna kezelni, nem a megbeszelessel. Az, hogy az elso aktus nem sikerult az nem megoldando problema, hanem egy kis kellemetlenseg, amit nagy valoszinuseggel az ido megoldott volna.
Igy tenyleg az a velemenyem, hogy ha akarsz folytatas akkor most neked kell teperni es igyekezz megmutatni a lazabb oldalad. A megbeszeles fontos, de nem mindig es mindenaron. ;)
Köszi mindenkinek a választ!
Tudom, hogy nagyon hülyén viselkedtem vele, eléggé felidegesítettem, és nagyon bánt a dolog. Az viszont nem hagy nyugodni, hogy aznap este arra jutott, hogy akkor hagyjuk a fenébe az egész ismerkedést. Emiatt valószínűleg nem merek neki írni, mert félek attól, hogy úgyis elutasítana, plusz ha ő csak így el tud engem engedni, akkor lehet annyira mégsem akart igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!