Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, mekkora eselye van egy nönek ilyen part talalni?
A baratnöm (nem különösebben szep) 35 evesen tarskeresön talalt egy ferfit,nem ronda,38 eves, elvette felesegül, epitett neki egy hazat, lett 3 gyerekük,mindenben segit neki es a baratnömnek soha többet nem kell dolgoznia.
Nekem nagyon jol fizetö allasom van, nem a penz miatt tettem fel a kerdest, mielött jönnek a tamadasok.Egyszerüen csak erdekel, ez egy lotto 5 ös volt ugye?
Puncs.hu -n voltam.Tapasztalat: az összes 20 eves magat eltartatni kivano fiatal ferfi nekem irt:)))hogy ha penzelem öket szivesen lefekszenek velem:))
Hat komolyan kezd undoritova valni ez a vilag...En lettem a gazdag öreg neni :))
A puncson azért írták neked, hogy pénzért kipókhálóznának mivel SugarMamy-ként regisztráltál aki fizetne a szexért. Mire a felháborodás? Német iparvárosban dolgozom. Itt olyan férfitöbblet van, hogy elkelnek a Vasorrú Bábák. Ha echte Npémetnek nem kellesz még itt vannak a jóképű arab gyerekek.
Megmutathatnád magad a környéken.
Utolso te beteg vagy:)Hallod modellkent dolgoztam 10 evig:)Meglatnad a kepemet elajulnal:)Nem kellenek senkinek?Ki beszel itt ilyenröl te idiota:)
A kerdes arra iranyult,hogy hol van esely olyan ferfit talalni, mint aki a kerdesben szerepel:)
Uristen sokszor megbanom hogy ide irok ki kerdest ilyen egyedek miatt mint te
Kedves Kérdező! Nem akartalak megbántani. Te írtad, hogy jártál a puncson és SugarMumminak néztek. Pénzért akartak kipókhálózni. Panaszaid alapján ott sem sikerült eltartóra szert tenned. Gondolod a GY.K-n összejön valaki?
alapján a dogozók 10%-a keres havi bruttó 350.000 forint vagyis 200.000 forint nettó felett. 200-ból nem fognak eltartani egy nőt. Akit te keresel az a havi 2.000.000 forint nettó feletti kategória Ez a lakosság top 1%-boldog tagja. Nem lehetetlen vállalkozás, de a GY.K. - Looser Pistikéktől nem fogsz erre ajánlatot kapni. Ahogy írtad, ez szerencse kérdése mint a lottó. Nem sok Vajna futkos az utcákon. És ő is mire ment a vagyonával? Milyen nőt szedett össsze?
Kedves 74 es valaszolo!Nem keresk eltartot!:))Kepzeld külföldön dolgozom es havi 2500 eurot keresek egy merketing cegnel:)
Tovabbi szep napot neked:)
De mondjuk abban igazad van hogy a 44 %os az a LUZER PISTIKE:)
Na lepek is innen mert LUZER PISTIKE nem hagy beken:))
Ilyen körökben kell forogni az egésznek ennyi a kulcsa. Bár ezt könnyű irni, de a valóságban iszonyu nehé bejutni ilyen társaságban. De eddig nem irtad a korod, lehetsz 30 éves de 45 is.
Járj ebedelni a Mom Parkba a Leroyba, a Spílerbe, a Gresham Palota éttermeiben ott lehet valakivel összehoz a sors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!