Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ferfiak, mekkora eselye van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, mekkora eselye van egy nönek ilyen part talalni?

Figyelt kérdés

A baratnöm (nem különösebben szep) 35 evesen tarskeresön talalt egy ferfit,nem ronda,38 eves, elvette felesegül, epitett neki egy hazat, lett 3 gyerekük,mindenben segit neki es a baratnömnek soha többet nem kell dolgoznia.

Nekem nagyon jol fizetö allasom van, nem a penz miatt tettem fel a kerdest, mielött jönnek a tamadasok.Egyszerüen csak erdekel, ez egy lotto 5 ös volt ugye?

2019. jan. 30. 11:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
82%
8. Igen, biztonság, és tök jó, de én szeretném pl. ezt a saját pénzemből elérni. Érted? Van, akinek az az álma, nem mindenkinek az, hogy eltartsák, - nem, nem sértőként mondom az eltartottságot.
2019. jan. 30. 12:06
 12/78 anonim ***** válasza:
95%
Te ezt látod kívülről,aztán van amit ketten élnek át.Neked meg esetleg el sem mondja! De ha ez Mind a kettőjüknek így tökéltes,akkor igen,ez akár lottó ötösnek is nevezhető.
2019. jan. 30. 12:07
 13/78 A kérdező kommentje:
Utolso te erted milyen szep az elete hogy nem kell azon aggodnia hogyan er oda az oviba a gyerekekert amikor 5 ig van a munkaidö es 4 ig kell odaerni?Meg hogy nincs gondja azzal hogy a munkahelyen hany biztositast tudott eladni es hogy ki fogjak e rugni hogyan fizeti ki a haztörlesztöt???Figyelj ne vitatkozzunk annyira nem latod ezt at, nem a valo vilagban elsz hanem valami alom vilagban...ilyenkor mindig banom hogy minek teszek ki ide ilyen kerdeseket...
2019. jan. 30. 12:09
 14/78 A kérdező kommentje:
Utolso szinte napi szinten ott vagyok mivel a gyereke a keresztfiam.Latom hogy a segge is ki van nyalva.
2019. jan. 30. 12:10
 15/78 anonim ***** válasza:
81%
aZtAfRuSzTrÁlTmInDeNsÉgItNeKi!
2019. jan. 30. 12:12
 16/78 A kérdező kommentje:
Utolso nem vagyok frusztralt.Csak hogy lehet valaki ennyire egyszerü,hogy nem latja at, mivel jar egy olyan nö elete, akinek maganak kell gondoskodnia a penzröl, az ovirol, a hazrol?
2019. jan. 30. 12:14
 17/78 anonim ***** válasza:
77%

Senki nem mondta hogy nem látjuk be hogy egyszerű-bár azért lehet van hátulütője, csak mi ezt tudod telibexarjuk...na miért, naaaa vajon miért? :D

Hármat találhatsz :D

aZtAfRuSzTrÁlTmInDeNsÉgItNeKi!

2019. jan. 30. 12:16
 18/78 anonim ***** válasza:
75%

Jaja.Mi is láttuk mikor szarrá nyalta nagyon közeli rokonom seggét a férje,aztán meg szarrá rombolt önbizalommal két öngyilkossági.kísérlet és egy év pszichológus segítségével sikerült beadnia a vâlópert.Színészkedni mindenki tud,ahogy este telisírni a párnáját,mikor nem látja senki.

De amúgy ahogy itt nyilatkozol erről az egészről függetlenül mindentől egész vérszegény a gondolkodásmódod.Barátnőnek se nagyon neveznélek.(12)

2019. jan. 30. 12:16
 19/78 A kérdező kommentje:
utolso mit tudsz te rolam hhahahaha:)Azt birom itt mindenki latatlanban ugy tud itelkezni:)))
2019. jan. 30. 12:20
 20/78 A kérdező kommentje:
Es en ezt a kerdest nem is a vita kedveert tettem fel!AZ erdekelt, hogy mekkora esely van arra, hogy egy nö ilyen szeretö ferjet talaljon?vannak e a környezetetekben ilyen ferfiak?Ennyi es nem több erdekelt.
2019. jan. 30. 12:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!