Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, mekkora eselye van egy nönek ilyen part talalni?
A baratnöm (nem különösebben szep) 35 evesen tarskeresön talalt egy ferfit,nem ronda,38 eves, elvette felesegül, epitett neki egy hazat, lett 3 gyerekük,mindenben segit neki es a baratnömnek soha többet nem kell dolgoznia.
Nekem nagyon jol fizetö allasom van, nem a penz miatt tettem fel a kerdest, mielött jönnek a tamadasok.Egyszerüen csak erdekel, ez egy lotto 5 ös volt ugye?
Hat en örülnek ha ilyen "függesben"elhetnek:))))
Elmennek kicsit dolgozni azt a penzt meg felretennem magamanak arra az esetre ha esetleg beszivat a ferj...Ja es mindennek vinnem a felet valas eseten!Addig meg elnek mint Marci hevesen...
A pàrom nagyon jól keres!
Nem kellene dolgoznom,de akarok.
Otthonról (vàllalkozó vagyok),de az emberek 98%ânak erről gőze sincs!
Mindenki azt hiszi otthon festegetem a körmöm+főzöm a vacsit.
Az 98%a azt hiszi egy butàcska,egyszerű htb vagyok,akivel nem lehet beszèlgetni.
Egyre kevesebbenek érzem magam,mert ilyen reakciókat kapok.
A gyerekek előtt minden ismerősöm el volt àjulva tőlem,hogy milyen ügyes,talpraesett stb. vagyok.Mennyit dolgozok,milyen jól keresek.
Most alà van rendelve az èltem a férjem munkàjànak ès a gyerekeknek.
NAGYON NEHÈZ.
Hidd el nehezebb ez az èlet!
Ja!
Ès a férjem 15 èv utàn is akàrhànyszor kinyalnà a se@@em naponta!
Nincs,amit meg ne venne vagy meg ne tenne èrtem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!