Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ferfiak, mekkora eselye van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, mekkora eselye van egy nönek ilyen part talalni?

Figyelt kérdés

A baratnöm (nem különösebben szep) 35 evesen tarskeresön talalt egy ferfit,nem ronda,38 eves, elvette felesegül, epitett neki egy hazat, lett 3 gyerekük,mindenben segit neki es a baratnömnek soha többet nem kell dolgoznia.

Nekem nagyon jol fizetö allasom van, nem a penz miatt tettem fel a kerdest, mielött jönnek a tamadasok.Egyszerüen csak erdekel, ez egy lotto 5 ös volt ugye?

2019. jan. 30. 11:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 A kérdező kommentje:
utolso az anyam nem tudott ertem lihegve menni oviba mert 5 ig volt a munkaidö es 4 ig oda kellett erni..tehat´ez a lihegve alapbol kizarva.A poenbol dolgozni szot ugy ertsd hogy avon termekeket fog arulni ha van kedve.Ennyi.De megse unatkozik.A lenyeg hogy nem fogja azt erezni rajta mulik a csalad megelhetese!Es igen ez SZERENCSE!
2019. jan. 30. 13:26
 42/78 A kérdező kommentje:
Mondom: a kapcsolatuk olyan, hogy most kapott a csaj par oldalas szerelmes levelet...nem kell most ezt a kapcsolatot szidni,,,tudom latom hogyan elnek.
2019. jan. 30. 13:28
 43/78 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szerencse, én szeretném fizetni a gyerekeim cuccait, nem csak ülni a seggemen. Nekem az önbizalmamat tönkretenné, ha mástól függenék.
2019. jan. 30. 13:28
 44/78 A kérdező kommentje:
Azert irom utolso.A lenyeget meg mindig nem erted.El fog menni dolgozni, hogy ne függjön!DE!Az elete akkor se ugy megy, mint egy olyan anyanak, akin szaz teher van egy nap, es töle függ a gyerekei elete, haza, nyaralasa!Erted mi a különbseg?Attol meg dolgozhat,HA AKAR!
2019. jan. 30. 13:32
 45/78 anonim ***** válasza:
Igen, ettől függés. Az élete nem komoly.
2019. jan. 30. 13:34
 46/78 A kérdező kommentje:

Hat en örülnek ha ilyen "függesben"elhetnek:))))

Elmennek kicsit dolgozni azt a penzt meg felretennem magamanak arra az esetre ha esetleg beszivat a ferj...Ja es mindennek vinnem a felet valas eseten!Addig meg elnek mint Marci hevesen...

2019. jan. 30. 13:39
 47/78 érdekel0 ***** válasza:
65%

A pàrom nagyon jól keres!

Nem kellene dolgoznom,de akarok.

Otthonról (vàllalkozó vagyok),de az emberek 98%ânak erről gőze sincs!

Mindenki azt hiszi otthon festegetem a körmöm+főzöm a vacsit.

Az 98%a azt hiszi egy butàcska,egyszerű htb vagyok,akivel nem lehet beszèlgetni.

Egyre kevesebbenek érzem magam,mert ilyen reakciókat kapok.

A gyerekek előtt minden ismerősöm el volt àjulva tőlem,hogy milyen ügyes,talpraesett stb. vagyok.Mennyit dolgozok,milyen jól keresek.

Most alà van rendelve az èltem a férjem munkàjànak ès a gyerekeknek.

NAGYON NEHÈZ.

Hidd el nehezebb ez az èlet!

2019. jan. 30. 13:45
 48/78 anonim ***** válasza:
46. Sok szerencsét.
2019. jan. 30. 13:47
 49/78 érdekel0 ***** válasza:

Ja!

Ès a férjem 15 èv utàn is akàrhànyszor kinyalnà a se@@em naponta!

Nincs,amit meg ne venne vagy meg ne tenne èrtem!

2019. jan. 30. 13:47
 50/78 anonim ***** válasza:
#46 Én nem élnék ilyen életet.
2019. jan. 30. 13:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!