Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, mekkora eselye van egy nönek ilyen part talalni?
A baratnöm (nem különösebben szep) 35 evesen tarskeresön talalt egy ferfit,nem ronda,38 eves, elvette felesegül, epitett neki egy hazat, lett 3 gyerekük,mindenben segit neki es a baratnömnek soha többet nem kell dolgoznia.
Nekem nagyon jol fizetö allasom van, nem a penz miatt tettem fel a kerdest, mielött jönnek a tamadasok.Egyszerüen csak erdekel, ez egy lotto 5 ös volt ugye?
Nem értem hogy miért foglalkozol más életével, komparasztba állítva a tieddel...nohh mindegy :)...
De, nőként mondom, hogy egy nőnek, akármennyire "értéktelen" legyen, pl 32 éves, 3 gyerekes munkanélküli foghíjas csúnya anyuka, még ő is akármikor tud találni faxit maga mellé, csak max abban a minőségben, ha van esze és reálisan felfogja ez a két ember hogy ezeknek egy szinten kell keresgélni.
Varj utolso 32 eves...az neked mar ertektelen öreg...?:)
Vagy miert ezt a kort irtad ide ki?:))
45 eves baratnöm 2 gyerekkel talalt part....
Tehát van egy férje, gyerekek, ház. Ez teljesen átlagos. Hogy segít neki az alapvető. Bár mondjuk, ha nem dolgozik, akkor raér. Ez a lottó ötöstől messze van.
Be van zárva képletesen a háztartásba, nincsenek személyes céljai.
Én szeretem a munkám, nekem rémálom lenne htb-nek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!