Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, mekkora eselye van egy nönek ilyen part talalni?
A baratnöm (nem különösebben szep) 35 evesen tarskeresön talalt egy ferfit,nem ronda,38 eves, elvette felesegül, epitett neki egy hazat, lett 3 gyerekük,mindenben segit neki es a baratnömnek soha többet nem kell dolgoznia.
Nekem nagyon jol fizetö allasom van, nem a penz miatt tettem fel a kerdest, mielött jönnek a tamadasok.Egyszerüen csak erdekel, ez egy lotto 5 ös volt ugye?
En minden esetre viszem a sajat cegem,akarmennyi is a jovedelme a pasimnak. Szerintem szegyen,ha egy no nem dolgozik. Azzal feladja az onallosagat.
A csaladi hazaktolis hanyingert kapok. En biztos nem laknek benne. A belvaros szeretete orok marad. Legyen a masiknak is lakasa es annyi.
N/36
Nem feltétlenül marha jó otthon lenni 0-24-ben.
Én itthon vagyok egy ideje, de mostmàr nagyon unom, nagyon mennék dolgozni,(de még egy picit vàrnom kell)mert unatkozok, hiàba a nagy hàz, hiàba a nagy udvar, annyit takarítani se lehet, hogy az egész napomat kitöltse.Hiàba főzök mindennap, az sem tart egész nap.
Nem szorulunk rà a keresetemre, de valamit csinàlni kell.
Te csak a külsôségeket làtod, nem làtsz bele az életükbe.
Nagyon jól megvagyunk pàrommal, de feszültté tesz az itthonlét.
Kislànyom napközben suliba, szóval nehogy azt hidd leànyàlom otthon lenni.
30 as !Te is ugy erzed hogy ezek a valaszolok nem a magyar valosagban elnek?Ez döbbenet.
AKKOR MEGEGYSZER!Az en baratnöm is el fog menni poenbol valamit dolgozni hogy NE UNATKOZZON!Egy par orat!
De a LENYEG!Neki nem kell azon gondolkodni hogy er oda az oviba 4 ig mikor 5 ig van a munkaidö!ES nem kell gondolkoznia azon hogy miböl nyaralnak es fizetnek havi törlesztöt!ES IGEN EZ A DÖBBENET hogy ennek köze nincs a külsöhöz!EZ CSAKIS SZERENCSE!
Most ha újra megyek dolgozni, na azt poénból nem lehet csinàlni. Vagy csinàlom rendesen, vagy bele se kezdjek, de ez minden munkakörben így van.
Egyébként én egy pörgős nő vagyok, nem okozott gondot, hogy sokszor lihegve estem be az oviba, nekem valami "beteg" módon kellenek ezek az izgalmak.
Egyébként kiegyensúlyozottabb voltam míg dolgoztam, annak ellenére, hogy utàlok koràn kelni, és bizony sokszor volt, hogy 4-kor kellett kelnem.
A kiszolgàltatottsàg nem hiszem, hogy egy lottó ötös.
Sosem tudhatod, valóban jó-e a kapocsolatuk! Sok-sok olyanról hallottam már, ahol kívül csillogás, belül rohadás volt. Az egyik konkrétan az ismerősi körömben volt még tini koromban, a külvilágnak szép pár voltak, mi viszont tudtuk jól, mi folyik a háttérben, előttünk nem titkolták.
Tetrahydroninnal ne foglalkozz, ő csak azt nézi hol fröcsöghet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!