Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ferfiak, mekkora eselye van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, mekkora eselye van egy nönek ilyen part talalni?

Figyelt kérdés

A baratnöm (nem különösebben szep) 35 evesen tarskeresön talalt egy ferfit,nem ronda,38 eves, elvette felesegül, epitett neki egy hazat, lett 3 gyerekük,mindenben segit neki es a baratnömnek soha többet nem kell dolgoznia.

Nekem nagyon jol fizetö allasom van, nem a penz miatt tettem fel a kerdest, mielött jönnek a tamadasok.Egyszerüen csak erdekel, ez egy lotto 5 ös volt ugye?

2019. jan. 30. 11:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:

Akkor nem éltél még anyagi függőségben ezek szerint.

Én most ugye abban élek, tény, hogy a pàrom nem érezteti velem, imàdja a lànyom, (nem közös) nincs amit ne tenne meg értünk, ezt 100%-ra tudom.Egyenlőre úgy tudom "meghàlàlni", hogy mindig figyelek rà, hagyom pihenni ha azt akar, igyekszem a kedvenceit főzni stb. de soha nem tudom majd elégszer megköszönni azt, hogy ilyen ember.

Tudja, hogy mennyire mennék màr dolgozni, bàr ő aztàn nem sürget, de még papírokra vàrok.

Szereti, hogy itthon vagyok, hogy tényleg mindenre van időm, fáradt nem vagyok, de ugyanakkor azt is tudja, hogy így nem érzem magam " teljes" embernek.

2019. jan. 30. 13:58
 52/78 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak gyerekeim és otthagytam a házam, amiben páromnak 1 forintja nem volt. A fiaim nem hajlandóak házasodni. Ahogy elterjed egy gombáról, hogy galóca, egyre kisebb az esélye levebe kerülnie. Persze mindig lesznek gombamérgezések. Esélyed van. ( Nem nálam )
2019. jan. 30. 14:23
 53/78 anonim ***** válasza:

"45 eves baratnöm 2 gyerekkel talalt part"

Aki eltartja őt és a két más f.-tól származó kölköt. Több miliomos ismerősőm van, aki bukik a több gyerekes negyvenes nők eltartására.

2019. jan. 30. 14:32
 54/78 A kérdező kommentje:
utolso !a tapasztalt ferfiak tudjak hogy milyen nehez olyan nöt talalni aki jol nez ki intelligens es megvan az a VONZERÖ!Ami nagyon ritka!De ezt neked hiaba magyarazom gondolom fogalmad sincs erröl meg...
2019. jan. 30. 15:54
 55/78 anonim ***** válasza:

15:54

" a VONZERÖ! Ami nagyon ritka!De ezt neked hiaba magyarazom gondolom fogalmad sincs erröl"

Milliomos ismerőseim vágyálma a nő minimum 2 gyerekkel. Egyikük sem engedné párjának, hogy dolgozzon.

A háztartásvezetés nyűgét is leveszik vállukról. Arra ott a személyzet, akiket Mary Poppins felügyel.

Sajnos klubbalépésem akadálya, hogy nem vagyok euró milliomos.

2019. jan. 30. 16:10
 56/78 A kérdező kommentje:
Az hogy valakinek ez az alma ez egy butasag.Egyszerüen csak jön egy ilyen nö es beleszeret..Ennyi...es sok ilyen ismerösöm van utolso ha hiszed ha nem..es nem milliomosok..de nem is az szamit...Te igen egyszerü ember lehetsz...
2019. jan. 30. 16:42
 57/78 anonim ***** válasza:
Minden vágyam össze bútorozni egy többgyerekes nővelm aki szorít mint egy törött borospohár. Házat venni neki, etetni, ruházni, zsebpénzzel ellátni őket. Nem én sírom teli a GY.K.-t hogy hiány van ilyen nőből. Te nem találhatsz meg minket.
2019. jan. 30. 19:20
 58/78 anonim ***** válasza:
Jaj az exem aki kidobott szintén fűdebelezúgott a kétpu... Gyerekes nőbe, aki jól lerángatta, a pasas meg jött hozzám sírni 😂 Párom jót mulatott hogy most visszakapta amit velem csinált:D hát, kinek mi ugye:)
2019. jan. 30. 19:35
 59/78 anonim ***** válasza:

"ezt te komolyan rossz eletnek latod?Ledöbbentesz.."

Igen, annak látom. Teljesen ki van szolgáltatva a férjének anyagilag és azon keresztül mindenhogyan. Ha tönkre megy a házasság vagy bármi történik, tűrnie kell, hiszen se munkája, se tapasztalata, se semmilye nincs, teljesen rá van utalva a férjére. Nem egyenrangú a kapcsolat.

Nincsenek céljai, saját élete, semmit hasznosat nem csinál, csak tengeti a napjait. A semmiség ennek függvényében, hogy más pénzén veszi a kenyeret.

2019. jan. 30. 19:43
 60/78 A kérdező kommentje:
Utolso. Akkor meg egyszer utoljara. a penzt felrerakja. Amit most majd osszekeres.Tehat nem lesz anyagilag fuggo.A masik.Dolgozik Majd. De Csak azert Hogy NE unatkozzon.tehat nem lesz neki sivár élete.Te tenyleg nem Erted amiket irok?
2019. jan. 30. 20:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!