Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, mekkora eselye van egy nönek ilyen part talalni?
A baratnöm (nem különösebben szep) 35 evesen tarskeresön talalt egy ferfit,nem ronda,38 eves, elvette felesegül, epitett neki egy hazat, lett 3 gyerekük,mindenben segit neki es a baratnömnek soha többet nem kell dolgoznia.
Nekem nagyon jol fizetö allasom van, nem a penz miatt tettem fel a kerdest, mielött jönnek a tamadasok.Egyszerüen csak erdekel, ez egy lotto 5 ös volt ugye?
Akkor nem éltél még anyagi függőségben ezek szerint.
Én most ugye abban élek, tény, hogy a pàrom nem érezteti velem, imàdja a lànyom, (nem közös) nincs amit ne tenne meg értünk, ezt 100%-ra tudom.Egyenlőre úgy tudom "meghàlàlni", hogy mindig figyelek rà, hagyom pihenni ha azt akar, igyekszem a kedvenceit főzni stb. de soha nem tudom majd elégszer megköszönni azt, hogy ilyen ember.
Tudja, hogy mennyire mennék màr dolgozni, bàr ő aztàn nem sürget, de még papírokra vàrok.
Szereti, hogy itthon vagyok, hogy tényleg mindenre van időm, fáradt nem vagyok, de ugyanakkor azt is tudja, hogy így nem érzem magam " teljes" embernek.
"45 eves baratnöm 2 gyerekkel talalt part"
Aki eltartja őt és a két más f.-tól származó kölköt. Több miliomos ismerősőm van, aki bukik a több gyerekes negyvenes nők eltartására.
15:54
" a VONZERÖ! Ami nagyon ritka!De ezt neked hiaba magyarazom gondolom fogalmad sincs erröl"
Milliomos ismerőseim vágyálma a nő minimum 2 gyerekkel. Egyikük sem engedné párjának, hogy dolgozzon.
A háztartásvezetés nyűgét is leveszik vállukról. Arra ott a személyzet, akiket Mary Poppins felügyel.
Sajnos klubbalépésem akadálya, hogy nem vagyok euró milliomos.
"ezt te komolyan rossz eletnek latod?Ledöbbentesz.."
Igen, annak látom. Teljesen ki van szolgáltatva a férjének anyagilag és azon keresztül mindenhogyan. Ha tönkre megy a házasság vagy bármi történik, tűrnie kell, hiszen se munkája, se tapasztalata, se semmilye nincs, teljesen rá van utalva a férjére. Nem egyenrangú a kapcsolat.
Nincsenek céljai, saját élete, semmit hasznosat nem csinál, csak tengeti a napjait. A semmiség ennek függvényében, hogy más pénzén veszi a kenyeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!