Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ferfiak, mekkora eselye van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, mekkora eselye van egy nönek ilyen part talalni?

Figyelt kérdés

A baratnöm (nem különösebben szep) 35 evesen tarskeresön talalt egy ferfit,nem ronda,38 eves, elvette felesegül, epitett neki egy hazat, lett 3 gyerekük,mindenben segit neki es a baratnömnek soha többet nem kell dolgoznia.

Nekem nagyon jol fizetö allasom van, nem a penz miatt tettem fel a kerdest, mielött jönnek a tamadasok.Egyszerüen csak erdekel, ez egy lotto 5 ös volt ugye?

2019. jan. 30. 11:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
64%

83,6%, vannak.

Tess :D

2019. jan. 30. 12:22
 22/78 anonim ***** válasza:
87%
És normálisan válaszoltam is rá.Neked meg nem tetszett....Ami mâr mondjuk nem az én dolgom(12)
2019. jan. 30. 12:25
 23/78 anonim ***** válasza:
69%
Jah.És a barátnődről ilyen stílusban nyilatkozol,hogy ki van nyalva a segge.Nem ítélkezés,csak a hulye nem vágja le mit gondolsz róla valójában,és nem a barátnőd igaziból,lwhet ő azt hiszi persze.Nem illetem ilyen szavakkal a barátaimat.
2019. jan. 30. 12:28
 24/78 anonim ***** válasza:
91%

Igen, van ilyen. Valóban lottó ötös.

Én (40N) is így ismerkedtem meg a párommal (50F) társkeresőn. Előtte nagyon sok kapcsolatom volt de mindenhol alapvető hibák voltak.

A párommal 3,5 éve vagyunk együtt, figyelmes, odaadó, szeret főzni, igényes, tiszta, isteni jó az ágyban.

Nincsenek anyagi gondjaink, én dolgozom mert én így akartam, engem a házatartás vezetés nem boldogít.

Vannak ilyenek csak ritka.

2019. jan. 30. 12:30
 25/78 A kérdező kommentje:
utolso es a külsö?Mert az is fontos azert..
2019. jan. 30. 12:44
 26/78 anonim ***** válasza:
Teljes kitettség a férfinak, mind megélhetésileg, mind egzisztenciálisan. Ha van egy kis esze bejelenti magát főállású anyaként a 3 gyerekkel, hogy legalább legyen valamennyi munkaviszonya. Tegyük fel hogy együtt maradnak egy pár évet, de a férfi később meggondolja magát, megismer valakit és úgy dönt elválik. A férfi a vagyonát kimentheti és a nő ott marad a 3 gyerekkel. Ha elválnak az özvegyi nyugdíjra sem számíthat, ha nem volt bejelentve hosszú évekig, akkor nehezen lesz meg a munkaviszonya, idős korára megy a levesbe. Aki HTB, annak azért van némi szabadideje, érdemes ilyenkor valami vállalkozást indítani ami nem feltétlen jövedelmezőségről kell szólnia, de legalább hoz annyit, hogy legyen valamennyi tartalék és nyugdíj. Írom ezt férfiként......
2019. jan. 30. 12:49
 27/78 anonim ***** válasza:
95%

25. Én élek álomvilágban, miközben te más pasasára dobod a pisit, meg itt álmodozol, hogy milyen jó is az, miközben semmilyen árnyoldalát nem is látod a dolognak. Rengeteg esély van, hogy apu egyszercsak elfelejt kedves lenni, és mindenben alá vagy neki rendelve a gyerekeddel együtt, mert otthon tengetted az életed, és semmi saját dolgod nincs. Szóval igen, miért ne álmodozhatnék arról, hogy én pl. saját pénzemmel segítem a háztartást, és nem igénylem, hogy körülugráljon a GazdagMarci.

Az meg megint más, hogy vannak előnyei gyereknevelés szempontjából, de az elkényeztetett kölyök se jobb, mint a neveletlen.

Nem veszekedünk veled, csak ha véleményt kérsz, sajnálatos módon lesznek olyanok, akik nem értenek egyet veled. Attól még te várhatod az aranyembert.

2019. jan. 30. 12:49
 28/78 anonim ***** válasza:
27 vagyok, bocs 13-ast akartam írni.
2019. jan. 30. 12:50
 29/78 anonim ***** válasza:
67%

Miért lenne lottó 5 ös?

Az ok hogy normális a férfi, segít, van egzisztenciája, ez lenne az alap!

Az hogy többé nem kell dolgoznia majd szépen lassan depresszióba taszítja, semmi közösség, csak a 3 gyerek gagyarászászása egész nap, mosni, főzni, takarítani, hát kérlek...ha neked ez lottó ötös akkor hajrá!

F36

2019. jan. 30. 13:00
 30/78 anonim ***** válasza:
89%

Kérdésedre válaszolva: nagyon ritka. Az átlag magyar férfi mellett igavonó lóként él a feleség. Háztartás, meló, gyerekek ha meg meri említeni, hogy ez kicsit sok, akkor jön, hogy nem akar dolgozni, élősködő.

Szerintem nem feltétlenül a külsőn múlik, inkább a szerencsén. Nagyon szép nőket ismerek akiknek ez csak álom és ismerek nem túl nagy szám nőt is akinek hasonló kaliberű férje/élete van.

2019. jan. 30. 13:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!