Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, mekkora eselye van egy nönek ilyen part talalni?
A baratnöm (nem különösebben szep) 35 evesen tarskeresön talalt egy ferfit,nem ronda,38 eves, elvette felesegül, epitett neki egy hazat, lett 3 gyerekük,mindenben segit neki es a baratnömnek soha többet nem kell dolgoznia.
Nekem nagyon jol fizetö allasom van, nem a penz miatt tettem fel a kerdest, mielött jönnek a tamadasok.Egyszerüen csak erdekel, ez egy lotto 5 ös volt ugye?
Igen, van ilyen. Valóban lottó ötös.
Én (40N) is így ismerkedtem meg a párommal (50F) társkeresőn. Előtte nagyon sok kapcsolatom volt de mindenhol alapvető hibák voltak.
A párommal 3,5 éve vagyunk együtt, figyelmes, odaadó, szeret főzni, igényes, tiszta, isteni jó az ágyban.
Nincsenek anyagi gondjaink, én dolgozom mert én így akartam, engem a házatartás vezetés nem boldogít.
Vannak ilyenek csak ritka.
25. Én élek álomvilágban, miközben te más pasasára dobod a pisit, meg itt álmodozol, hogy milyen jó is az, miközben semmilyen árnyoldalát nem is látod a dolognak. Rengeteg esély van, hogy apu egyszercsak elfelejt kedves lenni, és mindenben alá vagy neki rendelve a gyerekeddel együtt, mert otthon tengetted az életed, és semmi saját dolgod nincs. Szóval igen, miért ne álmodozhatnék arról, hogy én pl. saját pénzemmel segítem a háztartást, és nem igénylem, hogy körülugráljon a GazdagMarci.
Az meg megint más, hogy vannak előnyei gyereknevelés szempontjából, de az elkényeztetett kölyök se jobb, mint a neveletlen.
Nem veszekedünk veled, csak ha véleményt kérsz, sajnálatos módon lesznek olyanok, akik nem értenek egyet veled. Attól még te várhatod az aranyembert.
Miért lenne lottó 5 ös?
Az ok hogy normális a férfi, segít, van egzisztenciája, ez lenne az alap!
Az hogy többé nem kell dolgoznia majd szépen lassan depresszióba taszítja, semmi közösség, csak a 3 gyerek gagyarászászása egész nap, mosni, főzni, takarítani, hát kérlek...ha neked ez lottó ötös akkor hajrá!
F36
Kérdésedre válaszolva: nagyon ritka. Az átlag magyar férfi mellett igavonó lóként él a feleség. Háztartás, meló, gyerekek ha meg meri említeni, hogy ez kicsit sok, akkor jön, hogy nem akar dolgozni, élősködő.
Szerintem nem feltétlenül a külsőn múlik, inkább a szerencsén. Nagyon szép nőket ismerek akiknek ez csak álom és ismerek nem túl nagy szám nőt is akinek hasonló kaliberű férje/élete van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!