Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan spóroljunk pénzt, amikor nőkkel ismerkedünk?
Most nemrég az egyik topikomban felmerült a kérdés a nők és a pénzköltés kapcsán. Jó érv volt, miszerint hiába nem megyek prostihoz, ha költök a nőkre, ugyanúgy fizetek a szexért. Leírtam a módszerem, hogy azért ez nem így van. Egyébként ha így lenne, az magában hordozná azt is, hogy minden nő prosti.
Bemásolom tehát az én módszerem, amit írtam a választa. Ha valaki tud ennél jobbat örülnék, ha megosztaná velem. Köszönöm előre is!
Tehát a módszerem:
------
"Nos, én nem szoktan költeni a nőkre. A maximum ajándék, amit kaphat tőlem egy csaj, az egy kis csoki, (pl. MilkyWay szelet), de azt is csak akkor, ha látom, hogy megdolgozott érte. Az a kb. 100 Ft nem pénz.
Más esetben, csak akkor költök komolyabban, ha tudom, hogy azt visszakapom. Ha pl. Meghívom pizzázni, azt abban a tudtadban teszem, hogy tisztában vagyok vele: legközelebb visszahív.
Egy másik eset: ex-barátnőmnek az első randira vittem, egy (drágabb) dobozos csokoládét, ő viszont a kedvenc ételemet főzte aznap.
Szóval ez így nem ugyanaz, mint a prostizás. Nem fizetek, vagy ha igen, akkor keveset. De azt valamiyen formában visszakapom tőle, mert ő is költ rám, így sosem leszek minuszban, 0-ra mindig kijövök. Ráadásul ebben a dologban vannak érzelmek (főleg a csaj részéről), a prostizás meg üzlet."
Igen de nem fogadod el mas velemenyet mert belekotsz meg megmagyarazol mindent (te igy gondolodas meg ugy) en van amivel egyetertek veled annak elenere h a stilusod nem szimpatikus. De van ami sztm hulyeseg ugy ahogy gondolod.
A lenyeg h neked ez bevalt ahogy alitod...ennyi.
Bennem pár dolog maradt ezzel kapcsolatban amit szeretnék leírni. Van különbség az idomítás és az idomulás között. És szerintem ez a fő különbség ami miatt működik vagy nem működik egy kapcsolat. Leírtad te nem kapcsolatot keresel de én nem tudom más szemüvegen keresztül nézni a kérdést hisz én mindig is azt kerestem.
De egy kapcsolatban legyen az baráti vagy szerelmi kapcsolat ha idomítanak az akaratod (akár a tudtod) nélkül változtatnak meg míg ha idomulsz azt önszántadból teszed azért mert a másik fontos neked a kapcsolatotok fontos. Az idomítás során elvesznek tőled valamit elveszíted aki vagy míg az idomulás során te döntöd el mit adsz fel és mi mennyit ér neked. Szerintem egy másik embernek nincs joga elvenni tőled semmit az akaratod nélkül még akkor sem ha elég buta vagy naiv vagy ahhoz hogy ne vedd észre a manipulációt.
Te nem tudsz bízni így megfosztod magad a kapcsolatoktól ami neked megfelel így ezt bár nem értem elfogadom. De azt nem értem miért démonizálod a nőket. Egyes férfiak ugyanolyanok mint az általad leírt nők. Csak rád nem ők jelentenek "veszélyt". Engem az egész írásodban ez zavar a legjobban. A nőket állatias bestiáknak írod le akiket be kell törni.
Én csak saját magamból tudok kiindulni hisz ilyen mélyen mást nem ismerek és nem is ismerhetek. Viszont nő vagyok és bánt ahogy rólunk nyilatkozol. Az én múltamban nincsenek csúfságok és direkt nem ártanék a páromnak. A nők nem egy homogén halmaz ahogy a férfiak sem. Az hogy te mindet egyformán kezeled szerintem hiba. Az amit írsz a talpnyaló gárda és a kiskirálylány aki a háremén csücsül létező dolog de nem csak a méhkirálynők léteznek a világon. Azok akik más úton indultak szerintem megérdemelnék az alapvető tiszteletet amit te az alapján amit írtál nem adsz meg.
Ami a játszmázást illeti az minden emberi kapcsolatban tetten érhető. Azt írod egy anya gyermek kapcsolat más hisz az anyai szeretet más mint a szerelem. Ez tény. De nem épp a szülő gyermek játszmák során épül a gyerek személyisége? A szülő nem taktikázgat hogy hogyan irányítsa arra a gyermekét amerre szerinte mennie kéne? A gyerek nem játszmázik hogy elérje amit akar? Valójában minden emberi kapcsolat azonos módon épül csak a végkifejlet más egy kicsit. A barátságok is játszmákkal indulnak amíg az ember kiismeri a másik határait amíg eldönti bízhat-e benne. Az emberek ösztönösen cselekszenek így. Legalábbis a legtöbben. Viszont te direkt szórakozol a másikkal és tudatosan formálgatod a képedre. És szerintem ez az amitől őszintétlenné válik egy kapcsolat akár baráti akár családi akár szerelmi.
Engem nem zavar ha neked így jó az életed viszont egy olyan fegyvert akarsz adni más férfiak kezébe amivel ők nem tudnak bánni. Egy olyan módszert hirdetsz ami erősen kétélű fegyver és bár dugásra valóban lehet így találni sőt talán ez a legjobb módszer de őszinte emberi kapcsolatokat lehetetlen bizalmatlanságra és tudatos játszmák hadára építeni. Ezt viszont annak a szerencsétlennek senki nem fogja elmondani aki akár ölne is egy dugásért. Beépíti az életébe ezt a használlak és eldoblak elvet a távolságtartást a bizalmatlanságot amitől az egész lénye megváltozik és lehet túl későn jön rá mit adott fel ezzel. Szóval ha neked bejött és a te jellemedhez ez illik élvezd ki de ha "terjeszted" akkor mondd el az érem mindkét oldalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!