Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan spóroljunk pénzt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan spóroljunk pénzt, amikor nőkkel ismerkedünk?

Figyelt kérdés

Most nemrég az egyik topikomban felmerült a kérdés a nők és a pénzköltés kapcsán. Jó érv volt, miszerint hiába nem megyek prostihoz, ha költök a nőkre, ugyanúgy fizetek a szexért. Leírtam a módszerem, hogy azért ez nem így van. Egyébként ha így lenne, az magában hordozná azt is, hogy minden nő prosti.

Bemásolom tehát az én módszerem, amit írtam a választa. Ha valaki tud ennél jobbat örülnék, ha megosztaná velem. Köszönöm előre is!

Tehát a módszerem:

------

"Nos, én nem szoktan költeni a nőkre. A maximum ajándék, amit kaphat tőlem egy csaj, az egy kis csoki, (pl. MilkyWay szelet), de azt is csak akkor, ha látom, hogy megdolgozott érte. Az a kb. 100 Ft nem pénz.

Más esetben, csak akkor költök komolyabban, ha tudom, hogy azt visszakapom. Ha pl. Meghívom pizzázni, azt abban a tudtadban teszem, hogy tisztában vagyok vele: legközelebb visszahív.

Egy másik eset: ex-barátnőmnek az első randira vittem, egy (drágabb) dobozos csokoládét, ő viszont a kedvenc ételemet főzte aznap.

Szóval ez így nem ugyanaz, mint a prostizás. Nem fizetek, vagy ha igen, akkor keveset. De azt valamiyen formában visszakapom tőle, mert ő is költ rám, így sosem leszek minuszban, 0-ra mindig kijövök. Ráadásul ebben a dologban vannak érzelmek (főleg a csaj részéről), a prostizás meg üzlet."

2018. szept. 27. 22:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
tökre örülök, hogy a kérdezőhöz hasonló figurákat már ellenszélből is megérzem, és férfiszámba se veszem.
2018. szept. 28. 15:07
 62/73 anonim ***** válasza:

#56 én se tudok megbízni senkiben. Tudod miért? Mert manapság nemzeti sport lett egymás átbszása, legyen szó üzletről, párkapcsolatról, vagy akár egy pár cipőről. Ha egy pici kis előnye is származik egy másik magyar embernek abból, ha átrázhat, akkor át is FOG rázni. Hogyhogy miért...ez a mai elvárt viselkedési norma.

A saját káromon megtanultam, hogy én járok jobban, ha naiv idealizmus helyett ellenségesen és bizalmatlanul állok ismeretlen emberekhez.

2018. szept. 28. 15:07
 63/73 anonim ***** válasza:

"ezzel a mentalitással hány nőt dugtál meg az elmúlt 5 évben. Két kezemen meg tudom számolni. Ugye jól tippelek?"

Ha már így kérdezted...Egyet. Ő a barátnőm 6 éve.

Igazán gáz vagyok, szörnyen rosszul érzem magam. :D

Előtte amúgy jóval többet, de akkor is csakúgy vettem dolgokat lányoknak, elmentünk erre-arra. Például unatkoztam és elhívtam valakit pizzázni vagy nem volt társaságom (bocs, férfitársaim az ivászaton, focin meg a munkahelyen kívül élettelen nyomorultak, kénytelen voltam nőkkel járni programokra. Szörnyen rossz volt nekem.) és elvittem kirándulni vagy bulizni. Ha lett valami, lett valami. Ha nem lett semmi, nem lett semmi. Vágod, hogy nem a dugás volt a fontos, hanem a kirándulás?

Majd felnősz és megérted.

2018. szept. 28. 16:48
 64/73 anonim ***** válasza:

"Mert a seggnyaló pasik és a feminista propaganda átmosta az agyát."

Kicsit kemény összeesküvéselméleteket tolsz, nem?

Mi van, ha a te agyadat mosták át a pszichológusok meg a "feminista propaganda ellenes" termékek? Létezik feminista propaganda. Olyan, mint a migránsok. Léteznek, csak annyira fontos a létezésük a mindennapi dolgaink szempontjából, mint porszem a fekete-tengeren.

Például tudtad, hogy nincs olyan, hogy egészséges elme? Nincs igazság. Nincs olyan, hogy a te igazad a Szent, az Egyetlen, Az Igazság. Csak elmeállapotok vannak, egyik sem jobb a másiknál.

Persze ehhez nem elég olvasni, gondolkodni is kell hozzá.

"Ha nem idomítom be, azt hiszi, velem is ugyanazt megteheti, mint a seggnyaló haverjaival, akik barátnak tettetik magukat, de közben meg akarják baxni.

"

Értem én, hogy mire gondolsz és van is alapja, de gondolom nehéz megértened, hogy nem mindenki akarja megba**ni az összes lányt, akivel szóba áll. Nekem volt 1-2 barátnőm, az egyetem TOP csajai...mondjam azt, hogy nekem más nők az eseteim? Pedig naponta lógtunk együtt, egy fikarcnyit nem indították be a fantáziámat. (tipikus, szőke, gazdag, deka felesleg nélküli magas lányok...nekem meg az alacsony, fiatalarcú, izmoscombú (lehet vastag is az izomtól) nők az eseteim.)

Kicsit remélem árnyaltam a gondolkodásodon.

Abban meg igazuk van fentebb, hogy a te hozzáállásoddal amelyik nőnél nem jött össze az idomítás, annál tovább lépsz. Nincs ezzel baj, de ez nem a nő defektje, hanem kifogtál egy okosabb nőt. :D

Zsedényi Csaba meg azt is mondta, hogy az élet értelme nem a k**ogatás, hanem megtalálni azt a nőt, aki tökéletesen passzol hozzád (és erősen elítéli az idomítást és manipulációt) és boldog legyél vele.

Gondolom nem olvastad végig a könyvet.

2018. szept. 28. 17:00
 65/73 anonim ***** válasza:
A kérdező több tonnás nőkkel ismerkedik gondolom, azok meg persze, hogy örülnek a csokinak.
2018. szept. 28. 18:49
 66/73 A kérdező kommentje:

"Kerdezo, te nem vagy tisztaban azzal, mi a tudomany"

Megmondtam, hogy tudomány alatt én a férfi-nő kapcsolatok evolúciós alapjait értem.

És ez bizonyított, légy szíves olvasd el Charles Darwin könyvét. Már a 19. században bizonyított volt.

Mit gondolaz, miért gyűlölték annyira Darwint? Mert alapjaiban változtatta meg a gondolkodásunkat.

Charles Darwin világosság a sötétségben.

2018. szept. 28. 20:09
 67/73 A kérdező kommentje:

64-es:

Zsedényi Csabának nem volt mindenben igaza. Valaha ő egy nagyon jó Pick Up artist volt, csak kimosták az agyát és elkezdte ezt a komoly kapcsolatos maszlagot nyomni.

Nem is értem, mi történt vele.

2018. szept. 28. 20:12
 68/73 anonim ***** válasza:
Sztm meg kezeltesd magad...valami nem stimmel vagy jo volt a cucc amit szivtal!
2018. szept. 28. 20:51
 69/73 A kérdező kommentje:

Már nem veszem komolyan ezt a kérdést. Feltettem jó szándékkal, erre ez lett belőle.

OFF

A topikot lezárom.

2018. szept. 28. 21:11
 70/73 anonim ***** válasza:
Na vegre😂 senki nem kivancsi az igazadra. Hiaba ervel akarki akar mivel ugyis hajzod a faszzsagoot tovabb.
2018. szept. 28. 21:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!