Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan spóroljunk pénzt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan spóroljunk pénzt, amikor nőkkel ismerkedünk?

Figyelt kérdés

Most nemrég az egyik topikomban felmerült a kérdés a nők és a pénzköltés kapcsán. Jó érv volt, miszerint hiába nem megyek prostihoz, ha költök a nőkre, ugyanúgy fizetek a szexért. Leírtam a módszerem, hogy azért ez nem így van. Egyébként ha így lenne, az magában hordozná azt is, hogy minden nő prosti.

Bemásolom tehát az én módszerem, amit írtam a választa. Ha valaki tud ennél jobbat örülnék, ha megosztaná velem. Köszönöm előre is!

Tehát a módszerem:

------

"Nos, én nem szoktan költeni a nőkre. A maximum ajándék, amit kaphat tőlem egy csaj, az egy kis csoki, (pl. MilkyWay szelet), de azt is csak akkor, ha látom, hogy megdolgozott érte. Az a kb. 100 Ft nem pénz.

Más esetben, csak akkor költök komolyabban, ha tudom, hogy azt visszakapom. Ha pl. Meghívom pizzázni, azt abban a tudtadban teszem, hogy tisztában vagyok vele: legközelebb visszahív.

Egy másik eset: ex-barátnőmnek az első randira vittem, egy (drágabb) dobozos csokoládét, ő viszont a kedvenc ételemet főzte aznap.

Szóval ez így nem ugyanaz, mint a prostizás. Nem fizetek, vagy ha igen, akkor keveset. De azt valamiyen formában visszakapom tőle, mert ő is költ rám, így sosem leszek minuszban, 0-ra mindig kijövök. Ráadásul ebben a dologban vannak érzelmek (főleg a csaj részéről), a prostizás meg üzlet."

2018. szept. 27. 22:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 A kérdező kommentje:

8-as:

Miért hülye kérdés? Meg tudod valamivel indokolni?

Azon kívül, hogy hallgatólagosan támogatod az esztelen pénzköltést?

Gondolom spanomnak megsimogatnád a buksiját, amiért 90 000 Ft-os kutyát vett a barátnőjének. Ugye milyen szép cselekedet volt? Ne zavarjon, hogy a csaj megcsalta spanomat valami csávóval, amikor külföldön modellkedett.

Ha én adhattam volna neki tanácsot, azt mondtam volna, szex után dobja ki. Ezt nyilván a hozzád hasonló "megmondó emberek" borzalommal fogadták volna, de mégis nekem lett igazam. Az a model k**va egy fillért sem érdemelt volna. Spanom hónapokig ki volt borulva.

2018. szept. 27. 22:38
 12/73 anonim ***** válasza:
50%
Keress több pénzt, mint amennyit költesz. Én személy szerint szeretek jó programokat csinálni nőkkel. Nem csak miattuk, hanem magam miatt is. Emellett viszont keresek olyan jól, hogy bőven pluszban hozom ki a hónapot, még ha el is utazunk valahova. Mindenki nyújtózkodjon addig, amíg a takarója ér. Vagy vegyen hosszabb takarót...
2018. szept. 27. 22:40
 13/73 anonim ***** válasza:
80%

"tudtam nőt szerezni."

Es meg is tudtad tartani?

Mert hetente osszeszedni egy uj farkat vagy puncit nem nagy dolog, egy jol mukodo kapcsolatot kiepiteni mar nehezebb.

Igazi uriember vagy a 100 Forintos csokiddal. En a kutyamnak szoktak jutalomfalatot adni, ha megdolgozott erte.

Jo nagy luzer lehetsz a csokiaiddal

2018. szept. 27. 22:43
 14/73 A kérdező kommentje:

Semmi baj nincs a programokkal, csak ne nekem kelljen az egészet állni anyagilag, vagy ha igen, akkor később valamilyen formában kapjam vissza.

Exbarátnőm még egy drágább kávét sem akart elfogadni tőlem, mert nem érezte helyénvalónak, hogy annyi pénzt adjak ki. Én voltam az, aki erősködtem, hogy had hívjam már meg, én akarok fizetni.

Ő tisztességes nő volt, aki egy olyan utazásba sem ment volna bele, ahok mindent a pacák fizet (mármint azzal, aki fontos volt neki, aki rászolgált, azt lehúzta pénnzel).

2018. szept. 27. 22:45
 15/73 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha számomra fontos valami/valaki, csak annyiban veszem figyelembe az anyagiakat, hogy ne kerüljek miatta anyagi csődbe, de ha kijövök a pénzemből, és még boldoggá is tesz, amit csinálok, akkor mindegy, hogy 100Ft-ot vagy 50.000Ft-ot költöttem rá.

Most a társkereséstől tekintsünk el (egyébként is fel kéne ismerni az elején, hogy a másik felet tényleg te érdekled-e vagy csak a pénzedre utazik), vegyük az egyéb hobbikat, mondjuk az enyémeket. Fotózás, utazás, sport, amikért fizetek is, van, hogy keveset, van, hogy többet, de mivel élményt adnak és jól érzem magam tőlük, ezért az adott kereten belül nem sajnálom rá a pénzt, és nem feltétlenül azt nézem, hogy hol tudok spórolni. Ha utazok, akkor ha tehetem, ott helyben veszek magamnak ebédet, mert jobban esik ott frissen, mint az előző este becsomagolt szendvics, és nem sajnálok elfotózni egy akár 32GB-os SD kártyát sem, ha úgy alakul, a sporttól jól érzem magam, és jobban tetszik, amit a tükörben látok, és ha nem mehetek egy adott költség alá, akkor ez van, kénytelen vagyok sokszor megvenni a drágább cipőt, mert a méretemben sokszor nem kapok olcsót, ez van, de ha ragaszkodnék a spóroláshoz, annak a lábam egészsége lenne az ára.

Amíg a nőre kiadásként tekintesz, és nem úgy, hogy vele akarsz megöregedni is akár, addig tökmindegy, hány nőd volt eddig. De hány nőt tartottál meg? Az egyik exemnek is sok nője volt már, mégse tudott a legtöbb mellett tartósan megmaradni, mert mindig vágyott az újdonságra, és ezzel nagyon sokakat bántott meg, pedig egyet el is jegyzett, akiről tudok, és még őt is elhagyta.

2018. szept. 27. 22:49
 16/73 anonim ***** válasza:
95%

Ha már a MilkyWay szeletre sem futja és még spórolósabb megoldásokat keresel, akkor vegyél Balaton szeletet vagy Sport szeletet, ezek olcsóbbak.

Remélem, tudtam segíteni. :)

2018. szept. 27. 22:49
 17/73 anonim ***** válasza:
92%
Ezen az oldalon erőlködsz egy ideje, bizonygatni próbálod az igazság, S általános tényként, igazságként akarod feltüntetni a szubjektív véleményedet. Téged nem ismerték el kiskoromban, vagy fiatal felnőttként, ezért a sok fotelharc itt tőled. Bekelj meg magaddal, söpörd ki a szemetet az elmédből és minden jól alakul. Akkor majd lesz barátnőd is, nem csak az xvideospontcom.
2018. szept. 27. 22:56
 18/73 A kérdező kommentje:

22:43-as:

Tudod az a helyzet, hogy ez most csak leírva hangzik bunkóságnak, élőben nagyon ütős. Az egyik csaj pl, aki kapott tőlem csokit, az rohadtul örült neki, mivel mióta ismertük egymást, sosem kapott tőlem semmit, ellenben a pasik elárasztották figyelemmel, meg hallottam, hogy a gazdag pasija mit vett neki.

És akkor jövök én, aki nem vagyok tőle elájulva, és mikor jól időzítettem, vettem neki egy 100 Ft-os csokit. Állítom, hogy a testbeszédéből adódóan, akkor jobban örült annak a kis édességnek, mint az előző udvarlók tevékenységének. A nőknek ugyanis az kell, aki elérhetetlen, ezért tőlem a kis csoki nagy dolog volt.

Később ezt úgy viszonozta, hogy megosztotta velem az ennivalóját. Nem tudok arról, hogy sűrűn csinálna ilyet bárkivel is, azt viszont igen, hogy sok pasit leszarr magasról.

A felháborodásod ellenére tehát jól kiszámoltam a dolgokat, és úgy alakultak a dolgok, ahogy én akartam.

2018. szept. 27. 22:57
 19/73 A kérdező kommentje:

22:56-os:

Nem erőlködöm, hanem vitázok (itt ebben a topikban nem akartam, komolyan írtam ki a kérdést). Érveket, saját és mások történeteit hozom, illetve hivatkozom a tudományra.

Aztán mérlegelem a válaszokat, és ha úgy van, leszarom. Sok topikba, amit nyitottam már vissza se nézek, mert felesleges. Lehet ezt is le fogom szarni, mert egyelőre az ideírók többsége egy tuskó.

Ha pedig figyelemmel kíséred a tevékenységem, akkor tudod:

Nekem nem kell barátnő. Kifejtettem mit gondolok a komoly kapcsolatokról. Egyéjszakás kapcsolatokat keresek, és találok is, pl. hétvégén a diszkóban mindig akad arra nő. Azt is leírtam, hogy utazgatok, szombaton most utazom el, pakolok ezért (is) nem bulizok most.

Unalmamban GYIK-ezek közben. Amúgy a vallás/valláskritkka topikot is látogatom, ott is vitázok.

2018. szept. 27. 23:05
 20/73 A kérdező kommentje:

16-os:

Röhögni fogsz, de a volt munkatársnőmet egy sport szelettel leptem meg. Mondtam, hogy ossza meg mással is, de befalta az egészet.😄

2018. szept. 27. 23:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!