Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan spóroljunk pénzt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan spóroljunk pénzt, amikor nőkkel ismerkedünk?

Figyelt kérdés

Most nemrég az egyik topikomban felmerült a kérdés a nők és a pénzköltés kapcsán. Jó érv volt, miszerint hiába nem megyek prostihoz, ha költök a nőkre, ugyanúgy fizetek a szexért. Leírtam a módszerem, hogy azért ez nem így van. Egyébként ha így lenne, az magában hordozná azt is, hogy minden nő prosti.

Bemásolom tehát az én módszerem, amit írtam a választa. Ha valaki tud ennél jobbat örülnék, ha megosztaná velem. Köszönöm előre is!

Tehát a módszerem:

------

"Nos, én nem szoktan költeni a nőkre. A maximum ajándék, amit kaphat tőlem egy csaj, az egy kis csoki, (pl. MilkyWay szelet), de azt is csak akkor, ha látom, hogy megdolgozott érte. Az a kb. 100 Ft nem pénz.

Más esetben, csak akkor költök komolyabban, ha tudom, hogy azt visszakapom. Ha pl. Meghívom pizzázni, azt abban a tudtadban teszem, hogy tisztában vagyok vele: legközelebb visszahív.

Egy másik eset: ex-barátnőmnek az első randira vittem, egy (drágabb) dobozos csokoládét, ő viszont a kedvenc ételemet főzte aznap.

Szóval ez így nem ugyanaz, mint a prostizás. Nem fizetek, vagy ha igen, akkor keveset. De azt valamiyen formában visszakapom tőle, mert ő is költ rám, így sosem leszek minuszban, 0-ra mindig kijövök. Ráadásul ebben a dologban vannak érzelmek (főleg a csaj részéről), a prostizás meg üzlet."

2018. szept. 27. 22:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
95%
Én olyan prostikat importálok neked a 4es főút mentéről, hogy egy drágább dobozos csoki áráért a kerted is fölássa
2018. szept. 28. 01:10
 22/73 anonim ***** válasza:
0%

A legjobb és legbölcsebb megoldás, ha NEM ismerkedsz. Nemcsak a pénzről van itt szó, elvégre az ismerkedés nem kerül semmibe - hanem az erre fecsérelt energia és idő, amit soha nem kapsz vissza az életedben. A kapcsolatok legtöbbje rossz véget ér, és a tied is így végződik, az egész addigi befektetett időt és energiát lehúzhatod a vécén.

Addig örülj, amíg nincs kapcsolatod, és egyedül vagy! Rengeteg, házasságban élő vagy már elvált ember a fél karját odaadná, ha cserélhetne veled!

2018. szept. 28. 02:16
 23/73 anonim ***** válasza:
97%
Hát hallod, ha nálad egy Milky way szeletért is meg kell dolgozni, szánalmas vagy. Kis meglepik, ajándékok igenis kellenek. Neked a párkapcsolat egy bolt? Mint a pénztárnál, adom a pénzt és kapok valamit? Extra carrágó vagy.
2018. szept. 28. 03:36
 24/73 anonim ***** válasza:
97%

Szánalmas gyökér vagy.

De biztosan van rád is igény, sok alja kategóriás nő van:DD

2018. szept. 28. 03:55
 25/73 anonim ***** válasza:
97%
Nahát, látom szívem ütött amit írtam a korábbi kérdésednél. 😂😂😂😂 ilyen se volt hogy egy válaszom hatására valaki kérdést írjon ki, röhejes hogy azóta is ezen kattog az agyad.
2018. szept. 28. 06:14
 26/73 anonim ***** válasza:
92%
A lelki beteg, magukat egy darab sz#rnál is kevesebbre tartó nők nyilván már akkor is lecopnak hálából, ha adsz nekik egy sz#ros 100ft-os csokit, mert mástól mlg ennyit sem kapnak. Más kérdés, hogy mennyire etikus kihasználni az ilyen nők lelki gyengeségét...
2018. szept. 28. 07:54
 27/73 anonim ***** válasza:
100%
kérdező, te nem k. zoli vagy?:D
2018. szept. 28. 08:10
 28/73 anonim ***** válasza:
20%
Amit te írsz, az csak akkor működik, ha nagyon jól nézel ki. Ha átlagos külsőd van, akkor súlyos tízezrekbe kerül egy nő havonta.
2018. szept. 28. 08:30
 29/73 A kérdező kommentje:

03:36-os:

Igen, meg kell dolgozni.

Ha nem dolgozik meg érte, és csak spontán kap valamit, akkor ugyanúgy fog tekinteni rám, mint a többi seggnyalóra, akik a két szép szeméért (esetleg a jó melleiért) adnak neki dolgokat.

Én már az elején ránevelem a nő tudatát arra, hogy nem vagyok seggnyaló, és ha valami nem tetszik, mehet ahová akar. Én sem várok el semmit ingyen, én is mindenért megdolgozok. Eleve az, hogy spontán tudok ismerkedni, sok munkában volt nekem, ugyanis az ilyen GYIK-es balfaxok, amilyenek ti vagytok hazugságokat terjesztenek az ismerkedéssel kapcsolatban. A ti világotokban az lehetetlen pl. az, hogy spontán módon megismerjek valakit nyilvános helyen. Haverok azonban megmutatták, hogy ez hazugság. Korábban az ilyen seggnyalók miatt voltam gátlásos, mert elhittem azt a szart, amit prédikáltok.

(Zárójelben: a nő megdolgozásán rendszerint azt értem, hogy viselkedjen normálisan és mutasson érdeklődést hosszabb távon, tegyen valamit tehát. Ha azt mondjátok, hogy ez nem alapelvárás, és kötelességem ajándékozni, hogy elnyerjem a kegyeit, akkor a seggnyalóbbnál is seggnyalóbbak vagytok. Igazi lúzer banda, akikkel talán még egy prosti se állna le)

2018. szept. 28. 08:38
 30/73 anonim ***** válasza:
95%

Én azért veszek valamit egy nőnek, mert NEKEM jól esik. Az sem érdekel, ha soha nem lesz köztünk semmi.

Mert nem vagyok egy önző p**s, nem halok bele párezer, párszáz forintba.

2018. szept. 28. 08:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!