Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan spóroljunk pénzt, amikor nőkkel ismerkedünk?
Most nemrég az egyik topikomban felmerült a kérdés a nők és a pénzköltés kapcsán. Jó érv volt, miszerint hiába nem megyek prostihoz, ha költök a nőkre, ugyanúgy fizetek a szexért. Leírtam a módszerem, hogy azért ez nem így van. Egyébként ha így lenne, az magában hordozná azt is, hogy minden nő prosti.
Bemásolom tehát az én módszerem, amit írtam a választa. Ha valaki tud ennél jobbat örülnék, ha megosztaná velem. Köszönöm előre is!
Tehát a módszerem:
------
"Nos, én nem szoktan költeni a nőkre. A maximum ajándék, amit kaphat tőlem egy csaj, az egy kis csoki, (pl. MilkyWay szelet), de azt is csak akkor, ha látom, hogy megdolgozott érte. Az a kb. 100 Ft nem pénz.
Más esetben, csak akkor költök komolyabban, ha tudom, hogy azt visszakapom. Ha pl. Meghívom pizzázni, azt abban a tudtadban teszem, hogy tisztában vagyok vele: legközelebb visszahív.
Egy másik eset: ex-barátnőmnek az első randira vittem, egy (drágabb) dobozos csokoládét, ő viszont a kedvenc ételemet főzte aznap.
Szóval ez így nem ugyanaz, mint a prostizás. Nem fizetek, vagy ha igen, akkor keveset. De azt valamiyen formában visszakapom tőle, mert ő is költ rám, így sosem leszek minuszban, 0-ra mindig kijövök. Ráadásul ebben a dologban vannak érzelmek (főleg a csaj részéről), a prostizás meg üzlet."
"Maga a gondolkodasmodod beteges, azok a nok, kik elfogadjak, hogy te "jutalmazod" oket egy 100 forintos csokival, es meg orulnek is neki, egyertelmuen lelkibetegek."
Egyáltalán nem beteges dolog, pusztán arról van szo, hogy szembetalálkoztál egy olyan mentalitással, ami üti az átlag pasi strarégiáját.
Az átlag pasi ajándékokkal igyekszik megvásárolni a nő figyelmét én nem. Sőt: a legjobb stratégia az, ha leszarom őket, ők fognak utánam jönni, mert a nőknek az kell, aki elérhetetlen. Én az vagyok, ugyanis az átlag pasival ellentétben - akik feltárják a szìvüket - nem adom magam oda egy csajnak sem, és egy ilyen embertől sokkal nagyobb dolog kapni valamit, mint egy kutyától. Még a képeiket sem lájkolom, kommentet sem írok.
És tévedés, kedves barátaim, hogy ez rossz dolog lenne. Ti nem láttátok azoknak a nőknek az arcát, mikor közöltem velük, hogy "jártam a városban, eszembe jutottál, és vettem neked egy kis apróságot". Aztán előhúzok egy kis édességet. Nem volt még olyan nő, akinek ne csillant volna fel a szeme, amikor ezt tettem. Mert tőlem nagy dolog kapni valamit, ezt mindenki tudja. Állítom, hogy nagyobb dolog ez, mint amikor a kutyák hetente halmozzák el drága parfümökkel a csajokat, akik azt ösztönösen bezsebelik, mert HOZZÁ VANNNAK SZOKVA, alap dolog egy kutyától, hogy ajándékoz, és amikor nem teszi, az a furcsa. Ezek lesznek majd amúgy tipikusan azok a pasik, akik mellett a nő egy belevalóbb szeretőt tart, és röhögve költik majd el a manusz pénzét!
"Én most nem értelek. Ha egyéjszakás kalandokat, szexkapcsolatot keresel, akkor miért mentek el pizzázni, mi értelme a csokinak?"
->Szeretek nők társaságában lenni. És szeretek nekik örömet okozni. De csak óvatosan, és ügyesen, mert a nők veszélyesek, még a legkeményebb pasit is a hatásuk alá tudják vonni!
A GYIK-re írogató naiv, feminista nőkkel ellentétben a tapasztalt, gondolkodó nők egyetértenek abban, hogy a nők rosszabbak, szemetebbek, mint a férfiak.
Az első barátnőm, amikor fiatalabb voltam, lelépett egy másik pasival. Amikor anyám tudomására jutott, kicsit sem sajnált.
Anyám csak rám nézett, és nevetve ezt mondta nekem: "megbízni egy nőben? Áhh...". Aztán pakolt tovább.
😂
Igaza volt!
Nem vagyok frusztrált. Utólag átgondolva, az a manusz, akivel a csaj lelépett, AKKOR jobb volt mint én, legalábbis ami a belső tulajdonságsit illeti. Ő férfi volt a talpán, én nem. Szóval megérdemelten vitte a csajomat!
Azóta fordult a kocka, egy olyan ember már nem jelent nekem ellenfelet. Nem vagyok frusztrált. 😁
Jól írta itt valaki, hogy te az önértékelési problémákkal küzdő vagy nem túl intelligens lányokkal ezt meg tudod tenni, de egy értelmes, magabiztos nő azonnal átlát az ilyen manipulatív, puás taktikáidon. Te nem értékes emberekként tekintesz a nőkre, hanem olyan valakikként, akiket a játszmáidban használhatsz, befolyásolhatod őket, ahogyan neked a leginkább ideális.
Tipikus pua tanácsokat használsz. Próbálod elérni, hogy elbizonytalanodjanak, hogy érezzék, lecserélhetőek, még ők legyenek hálásak, hogy egyáltalán figyelmet fordítasz rájuk. Érezteted velük, hogy van jobb, de ha jól viselkednek, azaz a kedvedre tesznek, akkor kaphatnak belőled egy kis darabot, de azt is csak ideiglenesen, szóval soha ne bízzák el magukat, hogy megszereztek téged, mindig ők fektessenek nagyobb energiát abba, hogy fenntartsák az érdeklődésedet.
Utolso valaszolo tokeletesen leirta.
Erdekes, velem egy srac se probalgatta ezeket a technikakat, megse hagytam el oket. Ezek a macsonak probalo csavok meg egyenesen szanalmasak a szememben. Kislanyokkal lehet jatszogatni ezt, nokkel nem.
"Sőt: a legjobb stratégia az, ha leszarom őket, ők fognak utánam jönni, mert a nőknek az kell, aki elérhetetlen."
Mi ez, valami PUA tanfolyam? Néha azt is próbáld ki, hogy vacsora közben benyögöd, hogy "drágám, szerintem nem kellene annyit enned" vagy hogy "szerintem hosszabb szoknyát vegyél fel, ebből túlságosan kilátszik a combod", esetleg az is, hogy "hát téged sem az eszedért szeretlek". Gondolom nőként én is titokban arra izgulok, ha nem egy szerető, megértő, támogató párom van, hanem egy olyan phaszkalap, aki megaláz, lexar és időnként megdob egy 100 ft-os csokival, hogy "nesze, örüljél bmeg, ma is eszembe jutottál". Elárulom, hogy egy magát minimálisan is becsülő nő nem erőszakoskodik és nyomul, ha egy pasi nyilvánvalóan xarik a fejére és csak akkor keresi, ha épp ürítene, hanem egyetlen ilyen akció után lelép, letilt, megszakítja veled a kapcsolatot és keres egy olyan férfit, aki megbecsüli.
"Anyám csak rám nézett, és nevetve ezt mondta nekem: "megbízni egy nőben? Áhh...". Aztán pakolt tovább."
Anyádnak külön gratulálok, hogy olyan mélyre süllyedt az önsajnálatban és a mártírságban, hogy már ő maga is öntudatosan vallja a frusztrált, nőgyülölő pasik mantráit, de azért szerintem érdemesebb lenne elmennie egy pszichológushoz, aki helyre teszi az önbecsülését ahelyett, hogy kiterjesztené a komplett női nemre az öngyűlöletét.
#40 vagyok
Korábban azt írtad, hogy csak egyéjszakásokat keresel, most meg azt, hogy szereted is a társaságukat. Szerintem, te most csak szemezgetesz. Kell a kapcsolat, de csak azok a részei, amik neked hasznosak belőle. Egyetértek azzal, hogy kockázatos szerelmesnek lenni, nem tudni előre semmit, de te túlságosan érzékeny vagy. A csalódástól parázol. Felvetted ezt a lekezelő stílust, emiatt még akkor sem lesz komolyabb kapcsolatod, ha akarnál. Nézd vissza azokat a kérdéseket, amikben arról kérdezik a nőket, hogy mik azok a tulajdonságok, amiket ki nem állhatnak a férfiakban. Sok helyen szerepel ez a tulajdonság. Nem a csoki miatt keresik a társaságodat, hanem kedvelnek téged. Az elméleted nem igaz, nem azért örülnek neki, mert kitüntetve érzik magukat, hanem azért, mert azt hiszik gondolsz rájuk, és ez igaz is. Nem a 100 ft-ról van szó, az nekik sem pénz, hanem arra, amit szerintük kifejezel vele. Ha ezek után mégis lelépsz az első rosszalkodás után vagy kikötöd, hogy csak szex, az átverés. A tetteid mást mutattak, mint a szavaid. Nem ők csesznek át téged. Ezek után nincs jogod ilyen stílusban beszélni rólunk. Akkor sem, ha bizonyos nők sokkal szemetebbek a férfiaknál. Anyukádnak meg lehet az volt a legjobb, hogy csalódtál, mert így ő marad az egyetlen nő az életedben. Ne felejtsd el, hogy ő is az.
"
Jól írta itt valaki, hogy te az önértékelési problémákkal küzdő vagy nem túl intelligens lányokkal ezt meg tudod tenni, de egy értelmes, magabiztos nő azonnal átlát az ilyen manipulatív, puás taktikáidon."
15 éves koromtól fogva vagyok jelen a lányokkal való ismerkedésben. Még ma is emlékszem az első randira. Romantikus volt, amikor elkapott minket a jégeső, és mikor búcsúztunk, megkérdeztem: "látlak még?" 😁
Az utóbbi időszakban megszámlálhatatlanul sok nővel ismerkedtem meg, a jövőben pedig még sokkal többel fogok, mivel a csajozás nekem hobby.
Idén nyáron is sok nő volt, akivel foglalkoztam, ezért most szeptemberben leállítottam magam, mert kimerültem. E hónapban nem volt egy nő sem, akivel találkoztam volna! EGY SEM! Csak vásárolgattam, meg ilyenek (ez is az oka annak, hogy ilyen aktív vagyok itt, mert nem volt dolgom). Most szombaton utazok el, aztán dolgozok, meg visszatérek az ismerkedéshez is, szal az itteni aktív pályafutásom is véget ér majd. 😂
Ezt csak azért írtam le, hogy lásd: semmi okod nincs arra, hogy azt gondold, magabiztos, értelmes nőkkel nem volt dolgom. VOLT.
Egy olyan vette el a szüzességem, aztán kb. 2 hét múlva kidobott, mert kisfiú voltam hozzá, nem tudott rám férfiként tekinteni.
E tapasztalatok birtokában MEGTANULTAM az ilyenekkel bánni. Megsúgom: a magabiztos, értelmes nőt ha szerelembe ejtik, ugyanolyan gyökér lesz, mint az ostoba nő. Ugyanúgy könyörögni fog, hogy ne hagyják el, meg ilyenek.
Ma amúgy rámírt egy buta nő, akit bár dugnék, de nem hiszem, hogy ma találkozom velem
A PUA-k meg hozzám képest sehol sincsenek. Magyarországon szar a PUA oktatás, nem süllyednék odáig hogy olyan selejteknek fizessek, akik azt "oktatják", amit én már egyedül megtanultam.
Egyetlen tagról tudok, aki valódi PUA, de ő nem bohóckodik a médiában, nem kér pénzt a tanácsokért, hanem akármikor ráírok, INGYEN segít.
De annak a csávónak a nyomaba sem érek. Én csak csajozgatok, de ő egy igazi zseni!
Azt pl. tőle tanultam, hogy ne keressem fel az exeimet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!