Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan spóroljunk pénzt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan spóroljunk pénzt, amikor nőkkel ismerkedünk?

Figyelt kérdés

Most nemrég az egyik topikomban felmerült a kérdés a nők és a pénzköltés kapcsán. Jó érv volt, miszerint hiába nem megyek prostihoz, ha költök a nőkre, ugyanúgy fizetek a szexért. Leírtam a módszerem, hogy azért ez nem így van. Egyébként ha így lenne, az magában hordozná azt is, hogy minden nő prosti.

Bemásolom tehát az én módszerem, amit írtam a választa. Ha valaki tud ennél jobbat örülnék, ha megosztaná velem. Köszönöm előre is!

Tehát a módszerem:

------

"Nos, én nem szoktan költeni a nőkre. A maximum ajándék, amit kaphat tőlem egy csaj, az egy kis csoki, (pl. MilkyWay szelet), de azt is csak akkor, ha látom, hogy megdolgozott érte. Az a kb. 100 Ft nem pénz.

Más esetben, csak akkor költök komolyabban, ha tudom, hogy azt visszakapom. Ha pl. Meghívom pizzázni, azt abban a tudtadban teszem, hogy tisztában vagyok vele: legközelebb visszahív.

Egy másik eset: ex-barátnőmnek az első randira vittem, egy (drágabb) dobozos csokoládét, ő viszont a kedvenc ételemet főzte aznap.

Szóval ez így nem ugyanaz, mint a prostizás. Nem fizetek, vagy ha igen, akkor keveset. De azt valamiyen formában visszakapom tőle, mert ő is költ rám, így sosem leszek minuszban, 0-ra mindig kijövök. Ráadásul ebben a dologban vannak érzelmek (főleg a csaj részéről), a prostizás meg üzlet."

2018. szept. 27. 22:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
69%

Hajaj, "a csajozas nekem hobby". Nagyon fejlett szemelyiseg lehetsz. Nem, te ertelmes novel meg nem talalkoztal, mert az le sem allt volna veled. Az, hogy valaki nem sik hulye nem egyenlo az ertelmes, onbizalomteljes novel.

Mar az sokat elmond rolad, hogy szerinted a noket idomitani meg terelgetni meg manipulalni kell. Ha valakit te megprobalsz manipulalni, azzal azt sugallod fele, hogy alsobbrendunek, butabbnak gondolod magadnal, hiszel elhiszed, hogy megvezetheted. Ez a tisztelet teljes hianyara utal. Ismetelten mondom, ezt egy okos no tokeletesen eszreveszi. Persze, butak ezen nem latnak at. De ez nem tesz teged jobba. En is ismerkedhetnek papucs ferfiakkal, akik sose jutottak meg nohoz es mar mindent megtennenek egyert, aztan a labam ele dobnak magukat, en pedig irogathatnam GYK-n hogyan vezetgetem meg a ferfiakat. 😎

2018. szept. 28. 13:01
 52/73 A kérdező kommentje:

".Anyukádnak meg lehet az volt a legjobb, hogy csalódtál, mert így ő marad az egyetlen nő az életedben. Ne felejtsd el, hogy ő is az."

->Először is anyám messze intelligensebb asszony, mint ti. Ő nem mossa a fejem a feminista téveszmékkel, hanem kerek-perec megmondta, hogy ne bízzak a nőkben. Csak benne és a húgomban bízzak, mert ők a családom, és ők sosem vernének át. És ez igaz. Az összes nőről, akit ismertem, egy idő után kiderült, hogy egy szutyok. Ezt persze sosem mondom a csajoknak, de amikor arról beszél, hogy b*szogatta az exe, előtte bólogatok, de magamban azt mondom, hogy mekkora ribi. Ma már ott tartok, hogy ránézésre meg tudom mondani, kitől mit várhatok. Tudom, ki az a nő, akivel nem jó kezdeni, tudom ki az, akivel lehet.

Tisztában vagyok azzal, hogy imádnád, ha nem kellenék egy nőnek sem, de ez nagy sajnálatodra nincs így. Ha hajatokat tépitek is ki idegességetekben, ez akkor sincs így.

A GYIK-es hazugságokkal ellenben a tapasztalatok és a tudományos kutatások mást mutatnak. Innentől fogva tök mindegy, mit írsz, mert nem igaz. Az itteni szegény, sikertelen pasikat pl. ahelyett, hogy normális tanácsokkal látnátok el, arra veszitek rá, hogy adják leljebb az igényeket, vagy elhitetitek, hogy a nőkkel felesleges nyilvános helyen kezdeni, mert nem szeretik, ha "zaklatják őket" megfosztva így őket a lehetséges a párkapcsolattól, dugástól. Holott lehet, az a pitsa, akit megszólitott volna, pont olyan pasira vágyik, mint ő.

A tudatlanság nem mentség, ez hazugság. Mert amikor olyat mondunk, ami nem fedina valóságot, azt hazgságnak mondjuk.

És hazudni bűn, kedves GYIK-esek.

2018. szept. 28. 13:12
 53/73 anonim ***** válasza:
90%

"GYIK-es hazugságokkal ellenben a tapasztalatok és a tudományos kutatások mást mutatnak."

Gondolom a tudomany alatt a red pilles videokat es az incel kozossegeket erted. 😂😂

2018. szept. 28. 13:30
 54/73 A kérdező kommentje:

"Mar az sokat elmond rolad, hogy szerinted a noket idomitani meg terelgetni meg manipulalni kell"

Nem kell mindegyiket, de van akit igen. A tudós lányismerősömet talán kell, mert azon kívül, hogy óriási lexikális tudással rendelkezik, és tanít engem, nagyon kedves nő is. Természetesen neki sem adok 100% bizalmat, de őt értelmesebbnek találom.

De az utcán flangáló átlag, sminkezett egyetemista pitsákat (akik ki tudja hány tanárt szoptak le) kell. Mert a seggnyaló pasik és a feminista propaganda átmosta az agyát.

Ha nem idomítom be, azt hiszi, velem is ugyanazt megteheti, mint a seggnyaló haverjaival, akik barátnak tettetik magukat, de közben meg akarják baxni.

Egyébkent: nekem az idomítás eszembe sem jutott. Én csak egy taktikai húzásnak szántam az egészet, ami arról szól, hogy a nő tudtára adom:

"Én nem nyalom a segged, csak azért, mert jól nézel ki. Ez vagyok én, ha így nem kellek, takarodj a rajongóidhoz" -> Durván megfogalmazva ez a lényeg.

A manipulácioról meg annyit, hogy van egy könyv, asszem "a manipuláció művészete" a cime. Ez kimondja, hogy születésünktől manipulálnak minket, tehát vagy mi manipulálunk másokat, vagy ők minket.

A világhírű szerzőpáros, Alan és Barbara Pease a testbeszédről kiadott egy tudományos alapokon nyugvó szórakoztató könyvet. A két zseni beillesztett olyan fejezeteket is, amelyeket az ismerkedésben tudunk használni. A te olvasatodban ennek használata manipuláció.

Alan és Barbara Pease másképp látja a dolgot.

2018. szept. 28. 13:30
 55/73 A kérdező kommentje:

"Gondolom a tudomany alatt a red pilles videokat es az incel kozossegeket erted."

Tudományon jelen esetben a férfi-nő kapcsolatok evoluciós alapjait értem.

A másik topikban ezt kifejtettem. Ment is a hiszti ezért is, mert a darwinizmus darabokra törte azt a mézes-mázas cukrozott hoaxot, amit a media elhitet veletek.

A természetes és szexuális szelekció fényében a férfi-nő kapcsolatok egészen másképp működnek. Ha ehhez pedig hozzávesszük még Louanm Brizendine, a kaliforniai egyetemen dolgozó professzornő kutatásait is, amelyeket részletesen feltárt "A női agy" című könyvében, akkor nem sok marad abból az édességből, amivel a média etet titeket.

2018. szept. 28. 13:37
 56/73 anonim ***** válasza:
90%

"Ez kimondja, hogy születésünktől manipulálnak minket, tehát vagy mi manipulálunk másokat, vagy ők minket."

Ez eddig oke, es pl uzleti eletben nagyon fontos a manipulacio, na de intim kapcsolatoknal (baratok, parkapcsolat) ez nem normalis. Rossz eleted lehet, ha nem tudsz megbizni senkiben.

2018. szept. 28. 13:38
 57/73 anonim ***** válasza:
Nem vagyok ideges, nem imádnám ha nem találnál nőt, feminista sem vagyok, és soha nem tanácsoltam senkinek semmi olyat, amiket leírtál. A véleményemet és az észrevételeimet fogalmaztam meg neked. Kezdeményeztél egy vitát, amibe bele szálltam, de te nem vagy képes indulatok és sértegetések nélkül folytatni. Anyukád a legintelligensebb nő... Pár sorral arrébb azt ecseteled, hogy az ilyen nők is ugyanolyan ostobák, ha szerelmesek. Nem gondolod át azt, amit írsz, tele vagy ellentmonásokkal. Így nem tudok veled vitázni, pedig lett volna kedvem hozzá. Ezzel be is fejeztem.
2018. szept. 28. 13:42
 58/73 A kérdező kommentje:

13:38:

Feltételezem te is azok közé tartozol, akik tagadják azt, hogy a párkapcsolatokban burkolt játsznák zajlanak, ugye?

És azt gondolod, olyan nagyon őszinte mindkét fél nem?

Had ajánljak neked egy könyvet! Fent szó esett a PUA-ról, van ezzel kapcsolatban egy olvasmány. Ez nem kifejezetten PUA könyv, azzal nagyon keveset foglalkozik azzal, a nagyobb része a párkapcsolatokról szól.

A szerző - Zsedényi Csaba - korábban Pick Up artist volt, manapság pszichológusként dolgozik. Csaba nagyon szépen leírja a könyvében hogy működik a női érzelmi zsarolás. Leírja, hogy a nők gyakran nincsenek is tudatában annak, és hogy gyakran a férfiak nevelnek belőle érzelmi zsarolót - szintén tudat alatt.

Ez a tudatlan ördögi kör egy nagyon félelmetes dolog! De ez is bizonyítja, hogy nincs 100%-os őszinteséf egy kapcsolatban. A könyv:

[link]

Ha Csabának azonban nem hiszel, akkor Almási Kittinek majd igen. Kitti leír egy esetet, ahol a férj betegesen féltékeny volt a feleségére - ok nélkül. Aztán kiderült, hogy azért, mert irigykedett, hogy a feleségének több szexuális kapcsolata volt, mint neki.

Nem undorító dolog ez - házasságban? Hol itt az őszinteség? A könyv:

[link]

2018. szept. 28. 13:57
 59/73 A kérdező kommentje:

57-es:

Az ellentmondás feloldása:

Egy anya sosem verné át a gyerekét, mert ő a legfontosabb neki. Ezért a nő - anyaként - megbízható, mármint ha jó anya.

Egy idegen nőnek azonban semmi oka nincs arra, hogy ne verje át a pasit, hiszen mivel a nők könnyen ismerkednek, talál magának mást. Ugyanez a nő viszont a fiúgyerekével szemben megbízható lesz.

Ennek biológiai magyarázata is van, de abba nem megyek most bele. Maradjunk annyiban, hogy a szeretet formák közül a szülői szeretet a legerősebb, míg a szerelem múlandó, -illetve sokszor érdek fűződik hozzá - ezért nem megbízható.

2018. szept. 28. 14:05
 60/73 anonim ***** válasza:

Kerdezo, te nem vagy tisztaban azzal, mi a tudomany. Egy pszichologus velemenye es tapasztalata nem tudomany. Egy ember sem 100%osan objektiv, tehat ha neked egy ponyvaregenyes pszichologus mar tudomanynak szamit, akkor mindent ertek.

Olvass igazi tanulmanyokat, nem tudom lattal mar olyat valahol, ahol leirjak a modszert, amit hasznaltak, hogyan valasztottak ki a resztvevoket, mit vizsgaltak, stbstb, lehetoleg nezd meg kik voltak a kutatok, van-e szavahihetoseguk a korabbi publikacioik es peer reviewek alapjan.

2018. szept. 28. 14:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!