Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Régóta ismerkedünk, gáz ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta ismerkedünk, gáz ha a nő kezdeményez?

Figyelt kérdés

Ott aludtam nála már 2x, nem történt semmi, azon kívül hogy a kezünk összeért alváskor, illetve a 2-nál odabújtam hozzá. Örült neki. Ennyire félénk lehet vagy nem akar nyomulni mert nem tudja hogy mit szólnék?

Még nem volt csók, de nem akarom azt is én kezdeményezni, szerintem az kicsit gáz lenne.

2017. okt. 31. 09:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Együtt alszotok, egymáshoz bújtok, és még nem volt csók? Hát ilyen csak a Dancsó-féle paródiában van! "Még nem csókolóztunk, csak szexeltünk." Nyisd ki a szád, és... nem, ne azt, hanem kérdezd meg tőle, mi a fenét is akartok egymástól! Nem 13 évesek vagytok, gondolom.
2017. okt. 31. 10:00
 2/11 anonim ***** válasza:

>Örült neki. Ennyire félénk lehet vagy nem akar nyomulni mert nem tudja hogy mit szólnék?

Nagy valószínűséggel igen, sajnos én is ilyen voltam. Szerintem add meg neki az esélyt, hátha sikerül lerombolni a gátlásait viszonylag könnyen. Nálam bevált.

2017. okt. 31. 10:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gondolja, hogy esélye lehet nálad. Kezdeményezz nyugodtan, nem gáz.
2017. okt. 31. 10:14
 4/11 anonim ***** válasza:
Te jó ég! Tőlem biztosan nem mennél el így! Ki ez? Valami óvodás?
2017. okt. 31. 10:45
 5/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk szerintem jobb így mintha már az elején azt akarná.. Egyébként én is félénk vagyok.. de majd alakul valahogy :D
2017. okt. 31. 13:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát, ez tényleg érdekes. Hány évesek vagytok?
2017. okt. 31. 14:05
 7/11 A kérdező kommentje:
Én 25, ő 29.
2017. okt. 31. 15:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Érdekes, egy ilyen helyzetben a férfi bármit csinál, biztos találni valamit amiért kritizálni lehet :D
2017. okt. 31. 17:35
 9/11 A kérdező kommentje:
Én nem kritizálom, jobb ez a lassú tempó, csak azért tettem fel a kérdést, hogy nem e nagyon gáz ha én teszem meg mindig a közeledő lépéseket.
2017. okt. 31. 18:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem gáz. Feltéve ha szeretnél tőle valamit. Én is visszafogottabb vagyok ismerkedésnél (a mai átlaghoz képest, szex első randin meg hasonlók), és kétszer is előfordult, hogy félénkebb férfival találkoztam. Azért 2-3 randin már lehet csók. Finoman kezdeményezz, érintsd meg, tudni fogja, hogy most már lehet.

Az együttalvásnál-nem történt semmi dolgot meg ne is bánd, nem baj, az ha vártok vele kicsit.

Beszélgessetek sokat erről is! :)

2017. nov. 2. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!