Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta ismerkedünk, gáz ha a nő kezdeményez?
Ott aludtam nála már 2x, nem történt semmi, azon kívül hogy a kezünk összeért alváskor, illetve a 2-nál odabújtam hozzá. Örült neki. Ennyire félénk lehet vagy nem akar nyomulni mert nem tudja hogy mit szólnék?
Még nem volt csók, de nem akarom azt is én kezdeményezni, szerintem az kicsit gáz lenne.
>Örült neki. Ennyire félénk lehet vagy nem akar nyomulni mert nem tudja hogy mit szólnék?
Nagy valószínűséggel igen, sajnos én is ilyen voltam. Szerintem add meg neki az esélyt, hátha sikerül lerombolni a gátlásait viszonylag könnyen. Nálam bevált.
Nem gáz. Feltéve ha szeretnél tőle valamit. Én is visszafogottabb vagyok ismerkedésnél (a mai átlaghoz képest, szex első randin meg hasonlók), és kétszer is előfordult, hogy félénkebb férfival találkoztam. Azért 2-3 randin már lehet csók. Finoman kezdeményezz, érintsd meg, tudni fogja, hogy most már lehet.
Az együttalvásnál-nem történt semmi dolgot meg ne is bánd, nem baj, az ha vártok vele kicsit.
Beszélgessetek sokat erről is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!