Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok arról ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról ha valaki nő létére így kezdeményez?

Figyelt kérdés
A facebookon beszélgetés, ismerkedés sose volt az én világom. De egy baráti társaságban megismertem egy fiút, akivel ezen a bulin beszélgettem. Ilyen esetben fiúk ti mit gondolnátok ha írna nektek a lány?
2017. jún. 17. 23:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nincs benne semmi pláne. Örülnék az efféle kezdeményezésnek, persze a kérdés, hogy te is láttad-e a szimpátiát, vagyis a vonzalmat inkább...
2017. jún. 17. 23:38
 2/13 anonim ***** válasza:
Tökre dajíaznám, ha rám írnál, hogy találkozzunk.
2017. jún. 17. 23:39
 3/13 anonim ***** válasza:
na a 888.-ik ilyen kérdés. Ennyire nehéz lenne használni a keresőt?
2017. jún. 17. 23:46
 4/13 anonim ***** válasza:
7%

Hm. Szerintem jelöld be, de várd meg, amíg ő ír rád.

21/L

2017. jún. 17. 23:51
 5/13 anonim ***** válasza:
86%

Uhh...

Ha emberi lények akarnak kommunikálni, tökmindegy, ki kezdeményez. Nem számít.

Ha vadász-préda-kapcsolatban vagytok, akkor játszmázz csak nyugodtan, annyit is fogsz érni.

2017. jún. 18. 00:04
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
Ne hallgass a 4-es p_csára! Ő játszmázna te ne játszmázz! Írj neki te, ha tetszik!
2017. jún. 18. 00:09
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha már beszélő viszonyban vagytok, inkább van itt szó a beszélgetés folytatásáról, mint kezdeményezésről. Nem gondolod ? ;)

30/f

2017. jún. 18. 00:09
 8/13 anonim ***** válasza:

Kell ilyen is, most majd a te világod lesz. :P Nem számít igazából, ki megy oda kihez, utána fontos arra figyelni, hogy senki sem másszon a másik után, hanem vagy kölcsönös és oda-vissza megy az egymás felé lépegetés, vagy inkább hagyni, ha őt nem érdekli.

Én is írtam már fiúnak, tökre örült neki, aztán kiderült ugyan, hogy nagyon más világ vagyunk, miután beszélgettünk, de nem éreztem kínosnak, meg ő sem furának.:)

2017. jún. 18. 02:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Hülye az a nő, aki nem hajlandó ilyen helyzetben kezdeményezni.
2017. jún. 18. 08:25
 10/13 anonim ***** válasza:
Semmit...illetve, ha tetszenél, örülnék neki...
2017. jún. 18. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!