Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
To mit gondoltok arrol ha a csaj kezdemenyez, ha mondjuk a csaj hivja el a sracot randizni?
lehet a srác észre sem vette előtte, vagy nem mer kezdeményezni akkor nem lesz belőle semmi...ha a lány lép akkor összejöhet a dolog...ha akar a lány valamit akkor ne a sült galambot várja, persze ha úgy érzi alakul akkor várhat, de ha ránézésre esélytelen azért megpróbálhatja hátha bejön a próbálkozás...
22F
Én amikor ismerkedtem akkor itt ismerkedtem főleg...a barátnőm írt rám :) igaz, hogy találkozzunk én hoztam fel, de írni ő írt, lehet ha nem ír akkor nem találtam volna rá...
Személyesen voltak olyan csajok akik próbálkoztam nálam, de nekem a kedves lányok jönnek be ők nem olyanok voltak, ha akartam volna velük is összejöttem volna...
De mondjuk ha ültem volna a HÉV-en és egy kedves csaj odajött volna hozzám őt sem hajtottam volna el...lehet én észre sem vettem volna, mert általában alszok vagy tervezek a hév-en, de így elindulhatott volna valami...
Mondjuk a randira hívás nem tetszene nekem, mert én inkább szeretek hódítani, de az ismerkedésnél a beszélgetés vagy ismerkedés kezdeményezése jól is elsülhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!