Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy csaj szerint úgy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csaj szerint úgy van rendjén ha a pasi kezdeményez, akkor az normális h 3 randi után sem keresett még ő fel 1x sem?

Figyelt kérdés
Azért nem írt/hívott mert neki ilyenek az elvei, vagy mi? Amikor én kerestem nem tűnt lerázósnak.
2014. febr. 25. 10:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha te vagy a pasi, akkor igen.

Nincs szabály amúgy mindenkire, de én is ilyen vagyok már többnyire. De ha nem ráz le, mi a gond?

2014. febr. 25. 10:57
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

Én hanyagolnám egy kicsit.

Te megtetted a "dolgod" és kezdeményeztél, ha ő még mindig a kisujját sem mozdítja akkor előreláthatóan a kapcsolatban sem csinálna semmit csak mindig tőled várná, hogy szórakoztasd.

2014. febr. 25. 10:59
 3/9 A kérdező kommentje:

1#: hát azért nekem is jól esne ha érdeklődne felőlem

2#: ...ez meg a másik. kicsit tartok ettől

2014. febr. 25. 11:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Bosszuld meg!
2014. febr. 25. 11:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én azt az elvet vallom hogy a férfi kezdeményezzen, de több randi után természetesen én is érdeklödtem már iránta, egy sms avgy egy üzi teljesen temrészetes, ettöl még nem kezdeményez a nő. Viszont amit te irsz igenis lehet lerázás, mégpedig az a fajt hogy reménykedik benne hogy majd észreveszed magad és akkr nem kell a kellemetlen beszélgetéshogy bocs égsem te vagy az akit kerestem. Tudom szánalmas de ezt mindkét nem elöszeretettel alkalmazza.
2014. febr. 25. 11:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy vagyok, hogy randizgatás során szeretem, ha a férfi kezdeményez. Aztán amikor már kialakult valami, akkor nyilván és is ugyanúgy keresem és kezdeményezek.

De úgy vettem észre, ha egy lány az elején is rögtön kezdeményező, akkor azt nem veszik komolyan.

2014. febr. 25. 11:24
 7/9 Dávid,aki nem Dávid ***** válasza:
Szerintem szánalmasak ezek a játszadozások.Én ha valakit elhívok randira,azzal kezdeményeztem is,néha keresem és le is tudtam a dolgomat,mint férfi,de ez nem azt jelenti,hogy a lánynak soha nem kellene keresnie,mert ha nem keres és mindig én kezdeményezek,az csak arra utal,hogy leszar és jó vagyok neki +1 marhának,aki fut utána és legyezgeti a hiúságát.Ha 2 ember kapcsolatot akar,akkor mindkét fél tegyen érte,mert egy aktív és egy passzív fél kapcsolata sose vezet jóra,mert ilyenkor a passzív fél hajlamos azt hinni,hogy szívességet tesz.
2014. febr. 25. 12:40
 8/9 A kérdező kommentje:

Na akkor ilyen is olyan is van...

De abban egyetértünk, hogy ha hívtam és nem vette fel akkor neki kéne keresnie és nem nekem hívni még 3x, ugye? Ezzel mindenki így van?

2014. febr. 25. 18:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Ja és köszönöm az eddigi válaszokat. Mennek a zöld kezek.
2014. febr. 25. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!