Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj szerint úgy van rendjén ha a pasi kezdeményez, akkor az normális h 3 randi után sem keresett még ő fel 1x sem?
Ha te vagy a pasi, akkor igen.
Nincs szabály amúgy mindenkire, de én is ilyen vagyok már többnyire. De ha nem ráz le, mi a gond?
Én hanyagolnám egy kicsit.
Te megtetted a "dolgod" és kezdeményeztél, ha ő még mindig a kisujját sem mozdítja akkor előreláthatóan a kapcsolatban sem csinálna semmit csak mindig tőled várná, hogy szórakoztasd.
1#: hát azért nekem is jól esne ha érdeklődne felőlem
2#: ...ez meg a másik. kicsit tartok ettől
Én úgy vagyok, hogy randizgatás során szeretem, ha a férfi kezdeményez. Aztán amikor már kialakult valami, akkor nyilván és is ugyanúgy keresem és kezdeményezek.
De úgy vettem észre, ha egy lány az elején is rögtön kezdeményező, akkor azt nem veszik komolyan.
Na akkor ilyen is olyan is van...
De abban egyetértünk, hogy ha hívtam és nem vette fel akkor neki kéne keresnie és nem nekem hívni még 3x, ugye? Ezzel mindenki így van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!