Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1. Randin mi megengedett?
Fizikai érintkezésbe
Légyszi normális válaszokat írjatok
Ahogy jónak érzitek a tempót. :)
Ha én bizonytalan lennék ilyesmiben, megkérdezném a partneremet, hogy szerinte is korai lenne egy csók (vagy amire éppen gondolsz), és akkor a beszélgetésből kiderül, hogy ő hogyan gondolja, mennyire szeretne gyorsan haladni.
De ha komolyan gondolod vele, semmiképpen ne kapkodjatok! :) Lassan járj, tovább élsz! (...és tovább is érsz...)
Amiről úgy érzitek hogy jó, és így kell lennie.
pl
A férjemmel akkor ismerkedtünk meg amikor én 24, ő 21 éves volt. Netes társkeresőn írt rám, és beszélgetni kezdtünk. Illetve levelezni. 18 nap telt el így, utána találkoztunk. Nagyjából 1 hét ismerkedés után hívott randira egyébként.
Az első randin mik történtek? Találkozásnál mindkettőnknek fülig érő száj, puszi puszi, aztán megölelt, ami iszonyat jól esett, és nagyon kedvesnek és jónak éreztem:)
Beszélgettünk, aztán együtt is megnéztük a filmek választékát. Sejtette hogy mit fogok kiválasztani, merthogy engedte, hogy én válasszak, ezért jót nevettünk:), aztán egymás szemébe néztünk pár másodpercig:) aztán közelebb lépett, és megcsókolt:)
A moziban simogatta a kezemet.
Később kisétáltunk a Margit szigetre, közben átkarolt, aztán a szigeten már úgy sétáltunk kézen fogva, mint akik együtt járnak:) Végig beszélgettük az egész napot. Sokat nevettünk, csókolóztunk.
12 órás maratoni randi sikeredett belőle. Mikor elkezdett szürkülni, elindultunk visszafelé. Kikísért az állomásra. Ott búcsúzkodás közben megölelt újra. Akkor bevallom letévedt a kezem a hátsójára és megmarkoltam egy kicsit:) Ő nevetett:)
Aztán nem tudott otthagyni és egy megállóra felszállt velem a vonatra. Még ott is búcsúzkodtunk, csókolóztunk. Azt mondta hiányozni fogok, és amint hazaér felmegy msnre, és menjek én is hogy beszélhessünk még. Aztán egy utolsó csók és ölelés után le kellett szállnia...Msnen még éjjel 3ig beszéltünk:).
Azóta, 3,5 éve együtt vagyunk, 2 éve házasokként.
Minden megengedett amit mindkét fél akar!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!