Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkakapcsolat. Mit gondoltok arról, ha egy nő kezdeményez? Nagyot koppanhat ha nem jön össze?
22L vagyok, a srác kis félénk
mit gondoltok érdemes megpróbálni, ha nem vettem rajta észre semmi érdeklődést?
elég beszédes vagyok nem kell félteni, csak lehangol hogy olyan közömbös.. ami motivál, hogy ezt csak a félénkségére fogom
Alamuszi nyuszi nagyot ugrik!!!
Innen nem látom mennyire közömbös a srác...Nem mondtad, hogy barátnővel, hogy van eleresztve, mert ha van neki érthető a közömbössége. Szerinte, ha nagyon akarod, utalj rá szóban, hogy mi lenne, ha Ti tudóóód!!!
Mondjuk Én a helyedben nem kezdenék ki egy félénk közömbös fiúvak, de mindegy...
nincs barátnöje, ez tuti
valóban kínos úgy együtt dolgozni hogy kikosarazott, így viszont örlődöm.
egyébként volt egy-két megmozdulása, de szerintem ezeket csak én látom megmozdulásoknak...
hát akkor mindegy, örlődöm tovább a tudta nélkül...
köszi a válaszokat, esetleg ha valaki tud még tanácsolni valamit irjon
Én ellentmondok a többiekkel, próbáld meg de csak finoman. Ha nem megy te is belenyugodsz.
Fel a fejjel, sok sikert.
Mivel én most ugyan ebben a cipőben járok csak a másik oldalról így csak azt tudom mondani próbáld meg!
De hogy lásd miről beszélek leírom az én sztorim!
Adott egy lány 24 éves okos és szép!
És vagyok én,aki nem tartja magát valami helyesnek és bár tetszik a lány nem szóltam hozzá!
Igaz hogy van barátnőm de már nagyon-nagyon megromlott a kapcsolatunk!
Egyszer találkoztam ezzel a lánnyal és egy buszon mentünk egy darabig!
Jól elbeszélgettünk aztán ennyibe maradt a dolog!
Amikor arra jártam figyeltem de nem szólítottam meg!
Aztán megtörtént a fordulat!
A lány írt hogy szimpi vagyok neki és beszélgessünk hátha kialakul egy jó barátság!
És innentől én is felbátorodtam és beszélgettünk sok mindenről,aztán tegnap le is feküdtünk egymással!
Ilyen jó még nem volt soha de az már más téma:D
Szóval próba cseresznye!
És bocs ha hosszú voltam!
Ja és ugye azt leírtam hogy ő 24 de az én korom nélkül egy haszontalan infó:D
Szóval én 21 éves vagyok ami még pluszba rádob arra hogy nem merjen az ember lépni mert általában a lányok idősebb férfiakkal kezdenek:)
huha, ennek örülök, neked legalább összejött a dolog:D
de ha irok neki, és nem kapok pozitiv visszajelzést az szerinted mennyire változtatja meg a kapcsolatunkat a munkahelyen? kerülni fog? egyáltalán a kollegákkal mi a helyzet? ki tudja még a végén nekik is elmondja ami elég kinos lenne rám nézve.. közvetlen mindekivel (kivéve persze velem, bár én még új vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!