Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kezdeményez?
ez neked nem kezdeményezés?!
jesszus! :)
lehet arra vár, h te is lépj felé...
Ha a harmadik randin lefektet, az jó? Vagy csak arra gondolsz, hogy mondjuk megcsókolhatott volna?
Volt barátommal közel 2 hónapig randiztunk. És én voltam az kai "besokallt", és megcsókoltam.
Nem minden pasi ront neki rögtön a másiknak, és szerintem ez azt is tükrözi, hogy komolyan gondol téged, és nem csak szexre akar csábítani.
Az ilyen pasiból kéne több.
24/n
Nem azt akarom,hogy gerincre vágjon, csak nem akarom félreérteni őt,ha mondjuk csak barátkozik velem pl..
Szerintem pedig érezheti h nem közömbös a számomra.
Barátkozásnál ez jóval több!
Tisztel téged, szeretne megismerni,
szeretné, hogy megismerd, komolyan vesz.
Nem akarja elsietni a dolgokat.
Lehet kapott már sok visszautasítást.
Hozd ki úgy a szituációt, hogy kezdeményeznie kelljen!
Vagy kezdeményezz te, pl.: hazakísérteted magad, ő megköszöni az estét, te pedig félig a szájára adsz egy puszit. (Mivel bejössz neki, csókolózás lesz belőle, ha nem, akkor meg félrement a "puszi", bár el is húzhatta volna az arcát, tehát marad a csók!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!