Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha összeakartok jönni egy pasival mit tesztek? Véleményem szerint nem a lánynak kell udvarolni, de állandóan szemeztek stb de nem kezdeményez, összeakarok vele jönni.
Nem is tudom, szerintem semmit sem kell tenned. Ha egy fiúnak bejössz, akkor lépni fog, mindenféle mellékes dolog nélkül. Csak szerintem a mai fiúk elég töketlenek és tapasztalatlanok, meg igazából igény sincs minden esetben rá, h ők kezdeményezzenek.
Egy igazi srác szerintem mindig figyel és azonnal lép, ha látja, h kölcsönös a szimpátia.
Előző milyen mocid van ? XD
Én sem szólítanék le egy lányt ha meg tettszene,vagy is már nem mert mikor volt rá precedens ,minősíthetetlen viselkedést tanúsítottak,értem ezen a felgmázást stb..
23/f
Sajnálom a mai tizenéves srácokat, mmint a normálisabb csoportot.
Mennyi poénos és férfias helyzetből kimaradnak az okostojás HP-k miatt... :(
78%-os, előző előtti válaszoló:
te vagy az a motoros fiú, akinek nincs elől foga? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!