Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok őszintén! Bénának tartjátok, ha egy pasi a nyílt utcán odamegy hozzátok, és megszólít titeket, ismerkedést kezdeményez nálatok?
Bénának nem béna, de eléggé fura csak úgy odamenni valakihez, hogy bocs nincs kedved ismerkedni? szerencsére nem volt ebben még tapasztalatom, de az biztos, hogy menekülnék. Nem tudhatod, hogy épp milyen hangulatban van és eléggé veszélyes az ilyen ismerkedés.
Az úgy más, ha pl hivatalban vagy bárhol máshol várakozás/hosszabb utazás közben elkezdtek beszélgetni, de én nem díjazom, ha valaki csak úgy rám tör.
Nem. Ez nagyban fugg a srac stiluastol. Mmmint ha kulturaltan probalkozik akkor az nem gaz, sot tok bator dolog
De kedvesen hamar elmondanam h jovore eskuszom.
Szerintem nem béna, csak nem mindegy a stílus.
Tavaly nyáron volt velem olyan, hogy metrón ültem, ráadásul telefonoztam, szóval még nem is figyeltem annyira (baromira késésben voltam taliról, épp sűrűn bocsánatot kértem üziben... :D), és a velem szemben ülő srác, mikor felállt, hogy leszáll a következőnél, megszólított, hogy milyen csinos vagyok.
Van kedvesem, és a srác meg nagyon bátortalan volt -
következő mondatban elhadarta piszok halkan hogy vanebarátodmegismernélektetszel, de úgy, hogy meg kellett vele ismételtetnem, mert tényleg nem értettem, mit mond, ez kicsit ciki volt mindkettőnknek. De nem önmagában a leszólítás miatt, csak ő nyilván a bátortalansága miatt érezte kellemetlenül magát, én meg azért, hogy elismételtetem vele a kellemetlen részt, aztán meg "lekoptatom"... Biztos vagyok benne, hogy azt hitte, csak kamu szöveg, láttam az arcán. De azért korrektül zárt, megköszönte, szép napot kívánt, aztán szállt le. :)
Ettől függetlenül szerintem nagyon édes szitu volt, és feldobta a napomat, azért ritkán bókolnak így az ember lányának. Még ha csalódást is kellett okoznom. :)
Szóval önmagában szerintem nincs ebben semmi béna, csak meg kell találni az arany középutat. A "jó a segged kő'kóla" ultragáz, prolimódi (tudod, mint mikor a vén munkásfószer beszólogat), ha meg nagyon bátortalanka valaki, akkor azzal könnyű elrontani. De önmagában nem béna az odamenetel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!