Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok őszintén! Bénának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok őszintén! Bénának tartjátok, ha egy pasi a nyílt utcán odamegy hozzátok, és megszólít titeket, ismerkedést kezdeményez nálatok?

Figyelt kérdés

2017. jún. 4. 12:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igen, bénának/kiéhezettnek. Hacsak nem valami körmönfont módon szólít le, úgy, hogy észre sem veszem hogy igazából leszólított.
2017. jún. 4. 16:33
 12/17 anonim ***** válasza:

Na tessék, egy pozitív élményt meséltem el a témában, erre már az is le van pontozva. :(

Hogy itt semmi nem jó soha...

Akkor itt most az a helyes válasz ezek szerint, hogy igen, minden ismerkedni vágyó férfi egy perverz aberrált disznó?

2017. jún. 4. 16:39
 13/17 anonim ***** válasza:
ezen én is meglepődtem, elöttem sxóló :(
2017. jún. 4. 16:45
 14/17 anonim ***** válasza:

Mit gondol a fiatalság, hogy az életben ment volna másképp az ismerkedés az internet előtti világban?

Ha idegenek nem szólították volna le egymást az utcán, akkor beérhették volna a házmester 120 kilós Marcsa lányával meg a huszonöt fogú italos Pistával. Szép lányoknak bizony a fiúk utána mentek az utcán... a világ legtermészetesebb dolga

2017. jún. 4. 22:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem, nem tartom bénának, sőt nekem még hízelgő is, ha a srác udvarias, köszön és nem tolakodó / bunkó módon csinálja (pl. nem akkor, amikor telefonálok éppen).
2017. jún. 6. 12:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem tartom bénának. Ha értelmesen udvariasan beszél, és szimpatikus akkor megadnám neki a számom. Párszor már leszólítottak. pl volt olyan hogy azonnal a kocsijába invitált volna, de nyilván nem fogok beülni egy vadidegen mellé..
2017. jún. 11. 16:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Annyira kamu volt, amikor engem szólított le valaki. Hátulról látott, kabátban voltam, odarohant, elém toppant a semmiből, kb 1 mp alatt megnézte az arcomat, és mondta, hogy "szerintem te egy gyönyörű csaj vagy, ismerkedjünk!" Persze, akármilyen lett volna az arcom, ezt mondja... kamu hatású volt. És én mentem tovább, mondtam, hogy nem, de jött utánam... para volt.

Hasonló történt 15 éves koromban is, az még nagyobb kamu volt, hiszen akkor még öltözködni sem tudtam és senkinek nem jöttem be, nagyon gyerek voltam.

2017. jún. 15. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!