Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok őszintén! Bénának tartjátok, ha egy pasi a nyílt utcán odamegy hozzátok, és megszólít titeket, ismerkedést kezdeményez nálatok?
Na tessék, egy pozitív élményt meséltem el a témában, erre már az is le van pontozva. :(
Hogy itt semmi nem jó soha...
Akkor itt most az a helyes válasz ezek szerint, hogy igen, minden ismerkedni vágyó férfi egy perverz aberrált disznó?
Mit gondol a fiatalság, hogy az életben ment volna másképp az ismerkedés az internet előtti világban?
Ha idegenek nem szólították volna le egymást az utcán, akkor beérhették volna a házmester 120 kilós Marcsa lányával meg a huszonöt fogú italos Pistával. Szép lányoknak bizony a fiúk utána mentek az utcán... a világ legtermészetesebb dolga
Annyira kamu volt, amikor engem szólított le valaki. Hátulról látott, kabátban voltam, odarohant, elém toppant a semmiből, kb 1 mp alatt megnézte az arcomat, és mondta, hogy "szerintem te egy gyönyörű csaj vagy, ismerkedjünk!" Persze, akármilyen lett volna az arcom, ezt mondja... kamu hatású volt. És én mentem tovább, mondtam, hogy nem, de jött utánam... para volt.
Hasonló történt 15 éves koromban is, az még nagyobb kamu volt, hiszen akkor még öltözködni sem tudtam és senkinek nem jöttem be, nagyon gyerek voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!